Tekstarit: Costa Rica ei toimi verrokkina Suomen puolustuksen kritisoinnissa

Älkää auramiehet täyttäkö Haminan keskustan vähäisiä tienvarsiparkkeja lumella. Torilla on nyt tilaa lumelle.

Jokaisen haminalaisen päättäjän tulisi käydä nettisivulla: captiongenerator haminansuurlippu. Kuva isoksi ja sopivasti ääntä. – HS

Kotka ei kaipaa älybussia, vaan älyihmistä! Kehitys pitäisi näkyä "ytimessä" Karhula-Jumalniemi-Kyminlinna! Kyminlinna on kaiken keskellä, junapysäkki kulmalla ja kaikki bussit kulkevat vierestä, niin tälle alueelle ei löydy mitään järkevää käyttöä. esim. muurin valaistus, kampus, outlet, tapahtumakeskus, yms.

Kuka hoitaa Tasaajankadun kunnossapidon? Joka talvi kuin kyntöpelto. – Autoilija

Ennen kun alkaa Carean seiniä ihmettelemään, kannattaa ottaa asioista selvää. – Säätä kestävä tuulensuojalevy

Koiranpentu, nyt puolivuotias, totuteltiin netistä näyttämällä ilotulitusta ja pauketta jo etukäteen. Uutenavuotena normaalisti ulos, myös pihalle katsomaan perheen ilotulitteet, vain hieman ihmeissään.

Hiirulaiset piipittää tiesuolan käytöstä. Raskas liikenne tarvitsee liukkauden torjuntaa pysyäkseen kaistalla.

Costa Rica ei toimi verrokkina Suomen puolustuksen kritisoinnissa, ja kun asiaa tutkii hieman vähemmän populistisesti, ei ole muutenkaan verrattavissa millään tasolla.

Miksi tehdä työtä 35 vuotta ja maksaa eläkemaksuja, kun sitten saa verojen jälkeen reilun tonnin kuukaudessa eläkettä. Kun maajusseille suunnattu peruseläke antaa käteen noin 800 euroa kuukaudessa ilman eläkemaksuja.

Kun pääministeri on miljonääriyrittäjä ja valtiovarainministeri kokoomuksen ja EK:n äänitorvi, on luonnollista, etteivät palkansaajat ja työväestö ole enää valtiovallan erityisessä suojeluksessa. Palkansaajat ja työeläkeläiset, herätkää.

Luetuimmat