Tekstarit: Ajattele asiakas maskilla vaikka henkilökuntaa, jos et muuta

Iso kiitos päättäjille! Maskipakko suurmarkkinoilla. Järkipäätös.

YLE:n Muisti-sarjassa osa Viron ystävät. Ohjelmaa katsoessa uskoisin elossa olevia kotikommunisteja hävettävän. Toivottavasti ei unohdeta Viron kansan kärsimyksiä. – Viron ystävä

Kouvolassa hehkutetaan UPM:n 10 miljoonan jätti-investointia. Google investoi Haminaan 1200 miljoonaa.

Samaa mieltä entisenä asiakaspalvelijana 30.10. tekstarikirjoittajan kanssa. Ajattele asiakas maskilla vaikka henkilökuntaa, jos et muuta. Pidetään pyörät pyörimässä. Hyvää pyhää.

Sähkönsiirron verkkoyhtiöitä ei juurikaan saada kuriin mikäli niitä ei kansallisteta, sen verran hyvä diili on siirtomonopolissa. Ainut, mitä valtiovalta voi tehdä, on määrätä laki koskemaan tätä osa-aluetta ja että vuosittain tuleva muhkeaa tuottoa ei saa maksaa osakkeenomistajille kun max inflaation verran. Kertyvä raha on laitettava kokonaisuudessaan järkeviin asiakasta palveleviin verkko kohteisiin.

Sota-aseisiin riittää Suomessa miljardeja: 10 hyökkäyshävittäjiin (jotka eivät siis ole ilmapuolustus-/ilmavalvontakoneita), 2 sotalaivoihin, 1 ilmatorjuntaohjuksiin, koska edelliset NATO-ohjukset todettiin susi-hankinnaksi. Luodut/luullut uhkakuvat on todettu vääriksi, eikä niitä aseilla voi torjua. Siitä huolimatta Suomi mättää miljardeja asevarusteluun ja vielä velkarahalla. Hankinnat on julistettu salaisiksi ja arvostelijat maanpettureiksi.

Vanhojen koripallomiesten mielipidekirjoituksen taustalla täytyy olla huoli KTP-Basketin taloudesta. Onhan aivan selvää, että korona ja halvat tv-paketit vähentävät yleisöä kaikissa pelitapahtumissa. Jutun otsikointi, no jätetään se omaan arvoonsa.

Kyllä näkyy joitain ihmisiä korpeevan kirjainyhdistelmä PS. Viikosta ja vuodesta toiseen.

Suomen ekan pizzerian Haminaan liki 60 vuotta sitten perustanutta Giovanni Tedeshiä muistellaan IS-viikonvaihteessa. Niko jos kuka ansaitsisi tähden Tähtikadulle.

Voisiko Kymsoten johto ohjeistaa alaisiaan puhelimen vastaajapalvelun käytössä. Jos suora numero eikä ole paikalla niin viesti vastaajaan milloin tavoittaa. – Asiakaspalvelussa korjattavaa

Luetuimmat

Uusimmat uutiset