Tekstarit: Palveluja tarjoavan ja kauppiasyrittäjän toimeentulo on täysin riippuvainen palkansaajien sekä eläkeläisten ostovoimasta

Miksi jotkut vastustavat uutta tiedustelulakia? Rehellisellä ihmisellä ei ole salailtavia pimeitä juttuja. Tiedustelulaki on meille pelkästään suojamekanismi. Kokonaan toinen juttu on sitten, jos hommat eivät kestä päivänvaloa? Kaidalla tiellä on sitä paitsi kivaa ja turvallista kulkea. – Lusmut liemeen!

Miksi terveysasemalta ei soiteta takaisin? Vetoavat ruuhkaan. Laiskuutta vain, ja kiva pompottaa potilaita.

Futiksen harjoittelu liikuntasalissa on kuin ostaisi lipputangon, muttei liputtaisi liputuspäivinä.

Mikä on lääkärin vastuu potilaan hoidossa? Mitä enemmän lääkäri tuntee vastuuta potilaastaan, sitä paremmin taudit hoidetaan. Sairaus ei ole leikin asia, eikä vähättelyn.

Millä ihmeellä kotikissat elää yli talven? Harvat saa lintulaudalta popsittua aikuisia sirkuttajia.

Haminan hyvin palvelleen terveysaseman alasajo on alkanut, kiitos Kymsote! Kaikki sekaisin! Omalääkäriäkään ei enää ole! – Näkymätön potilas

Asiakaslähtöinen Kymenlaakson maakunta-sote? Eipä siltä tunnu pienestä ihmisestä, sairaasta ja väsyneestä. Lääkkeet ja rahat loppu.

Kaven miesten lentopallojoukkueen valmennuskaksikko voisi edes yrittää vähän kannustaa ja tsempata pelaajia. Nyt molemmat mököttää apaattisina ja maansa myyneenä. – Tihonov

Ei kannata työttömän ottaa pätkätöitä vastaan; menee Tely, Elu, Kely ja Akava ihan lukkoon. Saati työnantaja. Ainut, joka on hereillä on Karhu, jonka pitäisi nukkua. Postikin (perintä) on äärettömän nopea.

Haminassa kustannettiin ja pystytettiin järkyttävän kallis ja käyttökelvoton lipputanko. Amerikan päättäjät ovat viisaampia, kun eivät anna miljardeja Trumpin pöhköön ja toteuttamiskelvottomaan muuriin.

Ihmetyttää, kuinka palvelutalossa yhtäkkiä aloitetaan mielialalääke, jos vanhus herää yöllä tai kaipaa omaisiaan! Ei infoa, googlaten selville.

Palveluja tarjoavan ja kauppiasyrittäjän toimeentulo on täysin riippuvainen, palkansaajien sekä eläkeläisten ostovoimasta. Samassa veneessä ollaan, kun palkansaaja voi hyvin niin se tuo tuloja myös yrittäjälle.

Haminassa on "murputettu" jo vuosikaudet ja jaettu vähiä varoja "pärstäkertoimen" perusteella. Kiitos muutosjohtajalle, kun vähän ravisteli noita hyvä veli -porukoita.

Ketkä ” kansankynttilät ” ovat nyt älynneet, että lakritsapiippu kuuluu tupakkatuotteisiin. Olisiko sama joukko, joka huomasi, että Aku Ankka ilman housuja on pornoa. Hauskuutetaanhan taas maailmaa älyvapaalla päätöksellä. Holhous huipussaan. – OMG