Tekstarit: Koksista lähtenyt lääkäri sanoi, että suurin osa ajasta kului tietokoneeseen. Potilas jäi sivuseikaksi.

Tuli piipahdettua Zarissa. Toivottavasti sellaista autiokylää ei tule Kotkaan vaan päättäjät keksivät jotain muuta — viisaampaa.

Fanien kannustus on upeaa ja innostavaa. Hävetti kotkalaisen olla Mypa—KTP-pelissä. KTP:n fanien huudot. Tehkääpä kannustavia riimejä, joissa ei haukuta vastustajaa eikä haistatella. Katsomossa myös lapsia.

Hyvä kirjoitus ja oivallinen vertaus karjanhoitoon tärkeässä asiassa, Omaishoitaja. Tsemppiä!

Alpo Jäppisen kirjoituksessa (KySa 29.5.) oli totta joka sana. Yli puolen miljoonan huono-osaisen elämä huonontuu entisestään. Mikään puolue ei ymmärrä eikä ole kiinnostunut heidän tarpeistaan.

Eutanasialaki ei onneksi läpi, sillä saattohoitoakin käytetään ainakin tietyssä hoitolaitoksessa omavaltaisesti kuoleman nopeuttamiseen.

Ai, mistä rahaa menoihin? Ihan alkuun stoppi jättiläislipputankoa vastaaville pölhöhankkeille, eikä lennätetä Hornetteja jääkiekkopelaajien lentokoneen ympärillä. Näistä hyvä aloittaa.

Kuka on vastuussa KTP:n huutokuoron törkeistä huudoista? Katsomossa on myös lapsia. Eikö ole opittu mitään viime kerrasta? Hävetti olla kotkalainen MyPan pelissä.

Ei kiinnosta Suomen työttömiä työnteko. Mansikanpoimijat Ukrainasta ja Baltiasta. Palkka sopimusten mukainen kuitenkin.

Eipä kiinnosta Haminan vihreitä ja demareita kyläkoulut eikä elinvoimainen maaseutu. — Elinvoimainen

Perussuomalaiset ja muut Euroopan oikeistopopulistit ovat Venäjän pyrkimyksille hyödyllisiä idiootteja kuten aikanaan taistolaiskommunistit.

Asumisen ja liikkumisen kustannukset täällä kylmässä pohjolassa nousevat. Pienituloisten ihmisten elämä on kohta toivotonta. Tämä on SDP-johtoisen vihervasemmistohallituksen "solidaarinen" lahja vähävaraisille.

Verotuksella nostetaan rajusti asumisen ja liikkumisen kustannuksia. Se ajaa keski- sekä pienituloiset ahdinkoon ja tuhoaa ostovoiman, joka vaikuttaa työllisyyteen. Tämä on SDP:n ja vasemmistoliiton solidaarista veropolitiikkaa.

Miten tulkitsette roskattoman veneilyn kokeilun/mielivallan kokemuksia? Ei toimi visiot, kokevat veneilijät!

Vuoden 2015 eduskuntavaalien jälkeen Rinne varoitteli, että SAK on hänen näpeissään. Nyt näyttää, että SDP ja Rinne ovat SAK:n näpeissä. Rinne tekisi ryhdikkään ratkaisun, jos ei ehdota SAK:n edustajaa uudeksi EU-komissaariksi.

Minua on jo pidemmän aikaa häirinnyt lehtikirjoittelussa esiintyvä koulunkäynnin ja opiskelun sekoittaminen keskenään. Koulua käydään aina ylioppilaaksipääsyyn asti. Ylioppilas ei valmistu vielä miksikään. Sitten alkaa vasta opiskelu, josta valmistutaan ammattiin.

Kymsote on huonontanut hoidon saamista. On myös hermostuneita lääkäreitä, joilla ei ole aikaa potilaalle. Lisää maksuja. Sairaanhoidosta ei pidä säästää. Se tuottaa kärsimystä.

Iloitkaa nyt te, ketkä äänestätte demareita! Verot vaan nousee, lisää keksitään, asuntolainan verovähennysoikeus poistuu, kotitalousvähennystä kavennetaan, keskiverto palkalla ei pysty kohta omistamaan autoa ja mitähän työttömille vielä tulossa?

Vegaanina on tullu oltuva, perunoo, valakastuva viljoo ja ohrapirtelövä palan painikkeeks. Muotitieetti.

Rinteen viherkuplahallitus saa näköjään minutkin hankkimaan bensaviisumin, jotta eläkeläisellä on varaa elää ja asua Suomessa!

FC KTP:n fanijoukko luulee kai olevansa kovinkin oikealla asialla? Todellisuudessa vain myötähäpeää aiheuttavaa nolo joukkio. — Aarne

Titta Erkkilän asemassa olevan henkilön pitäisi tietää mitä Cursor Oy on saanut Haminassa aikaan!

Tämä kesälomakauden nimike "yt-neuvottelut" on uusi nimike, lue! Hoidetaan vain akuutit tapaukset! Siis vähennetään hoidettavista potilaista! Vähennys tuo säästöt äkkiä, kun osa pääsee nopeammin hautaan! Rikkaimmat hoituu yksityisellä!

Laitoin Niiraselle vuosia sitten viestin, että Kotka, Kouvola ja Hamina rakentaisivat yhteisen sairaalan kolmion keskelle, mutta ei. Kaikki laittavat miljoonansa väliaikaisiin ratkaisuihin.

Koksista lähtenyt lääkäri sanoi, että suurin osa ajasta kului tietokoneeseen. Potilas jäi sivuseikaksi. Olisi pitänyt olla päinvastoin.