Tekstarit: Suomalaisten asumista ja liikkumista verottamalla ei ilmastoa pelasteta

Hyvinvointiyhteiskunta ei ole kaikille, jos terveydenhuoltoon eivät tulot riitä! Suomi huolehtii enemmän muun maailman ihmisten hyvinvoinnista kuin omista kansalaisista!

Kilpailukykysopimus söi kuntien tuloja. Kiitos Juha Sipilä, kun teit kunnille lisäkuluja! Koko maan ministeri, heh...

Miksi Ekamissa ei saa opiskella kello 16 asti, vaikka opettajat ja henkilökunta ovat paikalla ja nauttivat palkan tekemättä opetustyötä?

Järjestyksenvalvojat, hieman tilannetajua tarvitaan. Vaikka kurssi olisi käyty, niin kaikkien luonne ei vaan sovi hommaan. Se työ vaatii ihan muuta kuin isoa kokoa ja kovia otteita.

Älytön hankinta tuo lipputanko. Mutta kun näin sen, alkoi mieli muuttua. Jukolauta, se on komea. Lippu tulee näkymään kauas ja Haminaan tulee väkeä kuin Keskisen kauppaa ihmettelemään. Ihan totta!

Tupakan hinnasta alkaa olla 80 prosenttia veroa! Siis nollaprosentin verokortillani 2 000 euroa vuodessa sauhuttelustani. Päässä laskien palautan 1 600 euroa eläketulostani veroina valtion kassaan! Sosiaalihuoltoa en ainakaan vielä ole työllistänyt.

Koirapuiston paikasta herkästi palautetta. Lentokenttä asutuksen lähelle, eikä haittaa ketään. Ensi keväänä rävähtää. Ette osaa edes kuvitella! – IT

Suomalaisten asumista ja liikkumista verottamalla ei ilmastoa pelasteta. Tämä on taas yksi ovela keino kohti tasaveroa ja panna pienituloiset kyykkyyn. Näitä esityksiä laatii 400 000euroa vuodessa tienaavat Berner, Orpo ja miljonääri Sipilä.