Tekstarit: Haminassa ei pääse lääkärille edes kuukauden sisällä. Sitten tulee joku tuntematon nettiä tuijotteleva tohtori, joka mutisee jotakin

Äkkiä kaikki sohvaperunat katsomaan Yle-tuotantoa Ahvenanmaalle muuttaen. Verotonta tarjontaa riittää. Viekää se MTV mukananne, mutta jättäkää metsäradio vaikka Radio Kajaukselle.

Terveyskeskuksen vakiovastaus: "Puheluiden ruuhkaantumisen takia emme voineet soittaa teille takaisin...ottakaa yhteyttä uudelleen". Samoin edellytetään että olet joka hetki tavoitettavissa, muuten menettää soittonsa. Parempi vastaus olisi kertoa, milloin soitetaan takaisin. – Opinion

Kiusaajat ja kiusatut. Tätä ilmenee myös vanhemmassa väestössä. Ei se katso ikää, on hyökkääjiä ja uhreja. Onko syynä luonne, sairaus vai lääkitys?

"Erityisessä suojeluksessa" Siksi, että heikompaa täytyy suojella ja myös siksi, että vain työn tekeminen tuo konkreettista hyötyä yhteiskunnalle. Yrittäjäystäväni ei raaskinut maksaa kunnolla eläkevakuutusmaksuja ja siksi nyt takuueläkkeen varassa. Että näin.

Jos matalapalkkaisen sairaalalaskuihin menee kuukaudessa 400 euroa äkillisen hoidon tarpeen takia, yhteiskunta ei maksa laskuja kuten pakolaisille ja paperittomille, eriarvoisia laskujen maksun suhteen!

Äänestäjänä minua huolettavat oikeat ongelmat kuten työttömyys, koulutuksen taso, vanhustenhoidon taso ja väestön vanheneminen. Maahanmuuttajia saadaan ihan liian vähän.

Wau. Muutosjohtajan ensimmäinen muutos. Sekin negatiivinen, kun ajattelee kohderyhmää. Onhan kuitenkin tanko.

Nyt kun meillä on täällä Haminassa jo Sauronin valvova punainen silmä, johon ei voi nostaa lippua, niin eikö olisi aika siistiä luoda siihen ympärille Taru sormusten herrasta -maailma?

Kiusooja, siult puuttuu asema, sitä sie koitat saaha nostamal itseis kiusattavvais yläpuolel ja kaveriis jelppiit.

Haminassa ei pääse lääkärille edes kuukauden sisällä. Sitten tulee joku tuntematon nettiä tuijotteleva tohtori, joka mutisee jotakin. Potilas tuntuu olevan kaikessa sivuseikka. Miksi sairaan hohtoa ajetaan alas jatkuvasti?

Nyt kun Kotkan kaupungin poliitikot ja virkamiehet ovat saaneet vuosia sisäilmaongelmista kärsineen Otsolan koulun ”terveeksi kouluksi”, kannattaa myydä tätä menetelmää myös muualle Suomeen. Tällä varmasti saataisiin Kotkan talous tasapainoon, ellei jopa plussalle. – Ihmettelevä

Sote-johtaja kertoo, että Kymsoten alku sujunut hyvin! Ei muuten ole! Puhelinlinjat tukkeessa, laboratoriolähetteet hukassa, reseptit uusimatta ym. – Puhukaa totta

Uusiutuvien energiamuotojen välisen kisan voittaa tuulivoima luvuin 100 - 0. Bioenergia häviää kisan metsänomistajien ahneuteen kantohinnasta.

Demokratian irvikuva on, että siniset yhden prosentin kannatuksella pitävät halussaan viittä ministerin tuolia. Tämä oli härski veto Juha Sipilältä, Timo Soinilta ja Petteri Orpolta. Ei jatkoon.

Luetuimmat