Tekstarit: Omaisten ja asioita hoitavien on syytä olla enemmän kuin tarkkoina nyt Kymsoten laskujen tullessa! Virheitä virheiden perään  –ylöspäin tietysti!

Kaakkois-Suomen kansanedustajista vain kaksi kotkalaista edustajaa ajaa myös Etelä-Kymenlaakson etua. Muut katsovat asioita Kouvolan silmin. Ei hyvä.

Mikä ihmeen kaatopaikka on ilmestynyt Prisman takana olevalle maapläntille? – Ihmettelijä

Meillä on kaunis, ainutlaatuisen hieno joki. On todella viisasta siistiä ja rakentaa suunniteltu alue kaupunkilaisten ja matkailijoiden käyttöön. Sijoitettu raha tulee varmasti takaisin ajan kuluessa. Olisi voitu tehdä jo aikaisemminkin.

Alueuutiset julkaisee turhaan katsojakuvia. Kaksi sekuntia ruudussa, ei kerkeä edes kuvaajan nimeä lukemaan, saati kuvaa katsomaan.

Haminan ”peräpuikossa” on ollut nuppivalo pimeänä pitkään. Pitäisiköhän pyytää Pietarista konsultointia korjaukseen?

Ratkaisevat askeleet ilmastonmuutokseen tehdään muualla kuin Suomessa. Emmat ja sannat voisivat jo lopettaa suomalaisten syyllistämisen.

Kyllä se Ruonalan koiramyrkky olisi pitänyt todentaa laboratoriossa. Nyt koko tienoo pelkää ja ehkä turhaan. – Aina Virrat

Virolahden Harvajalla liikkuu taas perämoottorivarkaita. Kannattaa olla valpas ja huolehtia omaisuudesta. Ehkä jonkunlainen partiointi alueilla olisi paikallaan. Useamman miehen porukoissa.

Vaalikauden lopussa persuilla oli 17 kansanedustajaa. Nyt uudessa 39. Lisäys 22 paikkaa eli turha kiistellä, mikä puolue eteni vaaleissa kaikista parhaiten. Ilman sinisten loikkausta puolue olisi nyt ylivoimaisesti Suomen suurin puolue.

Gazasta yli 450 rakettia viikonlopun aikana Israeliin. Niin että Israelin valtio taas edistämässä brutaalia terrorismia?

Kulttuurijohtajan valinta on kuin laittaisi käärmettä pyssyyn. Toivottavasti uusi johtaja tulee muualta, että saataisiin uusia tuulia tähän sisäänpäin lämpiävään Kotkaan.

Ihmiset on saatava terveisiin tiloihin. Jatkuva altistus aiheuttaa elimistössä histamiinitason nousua, jolloin allergiatkin räjähtävät. Samoin keuhko-ongelmat joita astmaksi kutsutaan. Älkää suostuko vetämään lääkkeitä, kun syy on selvä.

Kulttuurijohtajan toimi Kotkassa on niin työllistävä, että hakija, jolla pyörii paljon omaa bisnestä ei pysty hoitamaan virkaa ns. toisella kädellä. Työhön paneuduttava kokoaikaisesti.

Onhan uskonnonopetus pitänyt meidät vahvasti Israelin puolella kaikista maan julmuuksista huolimatta. Varmasti itäisestä naapurista sanottu pahempaa!

Omaisten ja asioita hoitavien on syytä olla enemmän kuin tarkkoina nyt Kymsoten laskujen tullessa! Virheitä virheiden perään  –ylöspäin tietysti!

Oliko kiireellä kerätty Hesarin pätkä-gallup tarkoituksella passattu hetkeen, jolloin hallitukseen kelvollisia puolueita valitaan? Hesari venkoilee aina!

Kommentoidut