Tekstarit: Uusi jäteasema osoittaa, miten varoja tuhlataan turhiin ideoihin—Entisellä konseptilla olisi pärjännyt aivan hyvin seuraavat vuosikymmenet

Talvi näyttää huolestuttavalta haminalaisille kylmävesi- ja avantouimareille. Rampsin avaamisesta ei tietoa ja Markkula myydään. - Uimari

Onneksi on ruska. Muuallahan värejä ei enää näe. Autot enimmäkseen mustia, samoin ihmisten vaatetus.

Mistä haalitaan lääkärit Haminan terveyskeskukseen? Naislääkäri puhui suomea epäselvästi ja mutisemalla. Ei antanut sanoa mitään. Näytti että ole hiljaa. Täysin mitätön käynti. Miksi näin. eikö saa enää apua mlstään? Eikö potilasta tarvi enää kunnella?

Kotkamills on nyt haissut viikon putkeen. Keskiviikkona 16.10. erityisen pahat hajut. Kenen vastuu? - Sairastunut

Volvossa tapahtui sama kuin suomalaisessa metsänhoidossa yli 30 vuotta takaperin. Ollaan sitä mieltä, mitä enemmistö haluaa, vaikka enemmistöllä ei asiasta mitään todellisuuteen pohjautuvaa käsitystä olekaan.

EU toteaa sananvapaudesta, että "jokaisella on oikeus sananvapauteen. Tämä oikeus sisältää mielipiteen vapauden sekä vapauden vastaanottaa ja levittää ajatuksia ja tietoja viranomaisten siihen puuttumatta ja alueellisista rajoista riippumatta" sekä lisäksi , että "tiedotusvälineiden vapautta ja moniarvoisuutta kunnioitetaan" eli jokaisella on sananvapaus, mutta se sananvapaus ei välttämätä toteudu jonkun tietyn tiedotusvälineen kautta.

Taas Kotka vie ja Haminassa vaan vikistään. Hamina, Miehikkälä ja Virolahti, nyt kiireesti hynttyyt yhteen. Kotka on vienyt jo lähes kaiken Haminasta. Nyt aiotaan sitten pompotella meidän vanhuksia mielin määrin? Kuvottavaa. Kymsote on torso.

Kotkan alueen liikennemerkit kasvavat umpeen ja katuvalohuolto sleepaa enemmän kuin ennen mikäli mahdollista. Otsolan päiväkodin edustalla on led-katuvalo pimeänä suojatien kohdalla. Paikka on säkkipimeä ja todella vaarallinen. Herää uppoava Kotka. Mikä se "kärkihanke" olikaan?

Uusi jäteasema hyvin osoittaa, miten varoja tuhlataan ideoihin, jotka on täysin turhia, kun entisellä konseptilla olisi pärjännyt aivan hyvin seuraavat vuosikymmenet. Mikä päättäjiä oikein vaivaa? Miksi oma kädenjälki pitää saada aikaiseksi yhteiskunnan kustannuksella?

"Jokainen ikäihminen haluaa asua omassa kodissa,niin pitkään kuin mahdollista." Ja sen mahdollisen määrittelee turvallisesti Kymsote, joka ajaa alas juuri ne palvelut, joiden tarve kiistatta lisääntyy koko ajan.

EU näyttää kieroutensa, kun se ei nyt aseta pakotteita kurdien kansanmurhaa tekevälle Nato-Turkille joka myös vapauttaa Isis-terroristeja. EU tehtaili kyllä heti pakotteita Venäjää vastaan, vaikka Krimillä ei ammuttu laukaustakaan ja krimiläiset äänestivät kyllä liittymisestä Venäjään.

Nyt on aika lopettaa Kymsoten älyttömyys. On paljon vanhuksia, jotka tarvitsevat laitoshoitoa ja samalla turvaa, koska eivät takuulla pärjää muuten. Hulluudelle pitää tulla loppu. Päättäjät herätkää ja lopettakaa älyttömyys!

Kerenski oli se maltillinen. Lenin perusti Tsekan toteuttamaan laajalti kidutuksia ja joukkoteloituksia. Lenin perusti gulag-keskitysleirit ja organisoi mittavan nälänhädän.

Tämäkö tulevaisuus vanhusten hoivassa? Poissa silmistä, poissa mielestä! Yksinäisyyteen omaan hiljaiseen kotiin, kun laitoksessa on kuitenkin, halutessaan virikkeitä, yhteinen ruokailu, seuraa ja jonkinlaista turvaakin. Tämä hävytön malli Kotkaan tulossa. Järjestäkää äänestys asiasta ikäihmisille kumpi malli käy.