Tekstarit: Tervasillasta törröttävät naulat puhkovat pyöränrenkaita

Sote ei tule toimimaan. Ei toimi Ruotsissa. Poliittisia virkoja tulee tuplaten entiseen. Syövät rahat. Valtiovarainministeriö budjetoi rahat jos loppuvat. Täytyy priorisoida.

Keitä ovat ne yli 20 ulkovaltaa, jotka ovat mukana lahjoituksineen Haminan lippuhankkeissa? Ovatko ne joitakin köyhiä, alikehittyneitä valtioita? Rahaa kasassa 100 000 euroa, kerätty pääosin kotimaasta. Tarvittaisiin lähes miljoona euroa lisää.

Sinisten ministeri Pirkko Mattila on kokoomuksen Petteri Orpon kanssa sitä mieltä, että vain eläkkeiden ostovoimaa leikkaamalla saadaan Suomen talous kuntoon ja rikkaitten verotusta laskea. Tämä tulee vaalikopissa muistaa. Ei jatkoon.

Onhan mahdollista, että soten valinnanvapausmallin kannattajilla on halu luoda pohja, joka tähtää Suomen irtautumiseen Euroopan unionista! Eikä näin ollen Euroopan unionin säädöksetkään markkinamallia rajoita tulevaisuudessa!

Kuka on HP:n peleissä kirjurina? Aika hukassa on, koska tilanteita korjataan jatkuvasti. Ja nyt Kitee-pelissä avausjakso menossa ja ainakin kaksi kärkilyöntiä on Kiteelle merkitsemättä (Kotro ja Partanen). Herätys, nyt on Super kyseessä! – Lajia ympärimaan since1985

EU:n pitää pikaisesti luoda yhtenäinen systeemi, jossa kaikissa jäsenvaltioissa on samat taloudelliset ja sosiaali etuisuudet turvapaikan hakijoille. Loppuu elintasoshoppailu.

Kenelle kuuluu Sapokan Tervasillan pinnan huolto? Törröttävät naulat puhkovat polkupyöränrenkaita. Tervamestarilleko vasara käteen?

Kantasuomalaisten jälkikasvu huudattaa mopoja yötä päivää, ja jumputtaa stereoita niin, ettei nukkua pysty. Etupäässä kantasuomalaiset narkit ja juopot asuvat veronmaksajien rahoilla. Revi siitä.

Lankilantien viherkaista kevyenliikenteen väylän ja autokaistojen välissä hurjan näköinen. Kertaakaan ei ole leikattu tämän kesän aikana. Voikukat ja pitkä heinä lakastumassa ja koiranputket aikuisen ihmisen lonkan korkuisia. Punkit tykkää!

Osuuspankin kortti ei pelaa S-marketin uudessa automaatissa. Missä uusi kortti viipyy?

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat