Tekstarit: Väsyminenkin vaatii joskus sairauslomaa

Lähti syksy, lähti talvi, lähti kevät, lähti kesä, mutta ei lähde Antti Rinne. — Tarkkailija

Joku kirjoitti tekstarin, että netti aivopesee lääkärit. Minä väittäisin, että netti aivopesee lääkärille menijät. Ne viisaina netissä surffanneina sanovat lääkäreille sinne mennessään mikä heitä vaivaa, ja mitä pitää tehdä. — Tuulikki Kaasinen

Kyllä meillä suomalaismiehillä on peiliin katsomisen paikka, jos koemme, että naiset jyräävät kaikkialla. Naiset ovat ehkä tehneet asioita paremmin.

”Suomi on saanut uuden hallituksen." Perustellusti voisi väittää, että ei ole! Mitä pelleilyä!

Pyörätiet järkyttävässä kunnossa Haminassa. Tiemestari herätys! — Jäätynyt sohjo

Kotka voisi ottaa mallia Porvoon kaupungin ulkovalaistuksista.

Hallituspuolueiden puheenjohtajissa toteutuu viimein feministinen tasa-arvo. Se on nyt naisen käres, tämän maan menestys.

Eikö lääkärikin ole avun tarpeessa, jos hän kiljuu ja ajaa potilaan ulos ja pilkkaa ilman mitään syytä. Eikö hänenkin pitäisi päästä tutkittavaksi? Tämä ei ollut ensimmäinen kerta.

Suomalaisille ei löydy asuntoa, mutta kun terroristijärjestö Isis-perheitä tuodaan Suomeen, asunto, toimeentulo ja lääkehoito on Pekka Haaviston toimesta järjestetty, ohi jonojen.

Olen aina sanonut, että naiset pystyy samoihin hommiin kuin miehetkin ja päinvastoin. Mutta nyt pitää lisätä, että täytyy olla elämänkokemusta ennen tehtävän ottamista hoitoonsa ja järkevä nainen olisi sen huomioinut. Vaaleissa on nyt ääneni etsimässä uutta puoluetta.

Sirpa Paatero, olet tehnyt hyvää työtä edellisessä pestissäsi ja uusikin taatusti onnistuu. Jo väsyminenkin vaatii joskus sairauslomaa. — Wanharouva

Jälkiviisaat tantat. Miksi he eivät silloin vaatineet lasten oikeuksia, kun heidät vietiin kalifaattiin?

Nykyisin poliittinen oikeamielisyys muistuttaa tarinaa eläinten oikeudenkäynnistä. ”Itse kurki istui tuomariksi, laklat lautamiehiksi, valamiehiksi varikset".