Tekstarit: Miksi kylien valaistus ei kiinnosta päättäjiä?

Ammattiyhdistykset voisivat maksaa puolet ansiosidonnaisen laskusta koronan keston ajan täydellä verovapaudella kerätyistä miljardirahastoistaan.

Onko terveystarkastaja jäävi ratkaisemaan jos pieleen menneen remontin tehnyt on hänen hyvä kaveri? Eikö kyse ole jo hyväveli-touhusta? Eihän näin saisi käydä.

Vihreiden Ohisalo riemuitsee kun sai nostettua maaseudulla asuvien vanhusten asumiskustannuksia (nyt maailma pelastuu). Vieressä maireasti hymyilee vihervasemmiston tueksi siirtynyt keskustan Saarikko. Ilmeellä "hitot maaseudusta" ministerinä on kliffaa.

Kyllä Haminan kaupungin virkamiehet osaa tehdä ihmiset iloisiksi pienillä asioilla, esim. kaupungin valot hoidetaan Jyväskylästä, haaahhh haaa.

Haminassa pakko nostaa kirkollisveroa ja sitten lähtevät loputkin jäsenet. Sama edessä Kotkassakin, vain ajan kysymys. – Aapeli

Pyhtään Kaunissaaren sataman vierestä löytyy jo nyt haetut kahvila, ravintola, sauna sekä majoituspalveluja. – S

Aapo Tokkola kirjoitti Kymen Sanomissa ansiokkaasti Haminan rannikkotaisteluissa kaatuneitten muistomerkistä. Haminassa on myös sodissa kaatuneitten upseerien upea patsas. Kotkassa on eri muistomerkkikulttuuri. Täällä komistelee Lenin ja punakapinallisten muistomerkki.

Suomella on nyt sitten uusi kolmikanta. THL, työmarkkinajärjestöt ja viisikko, joka vastailee haastatteluihin erilaisin hymyilmein. Maan asioiden todellinen kuntoonlaitto jää seuraavalle hallitukselle.

Nyt on Haminan skeittipuisto asfaltoitu ja valoja vailla. Hienoa Haminan nuoriso, en nähnyt yhtään spreimaalauksia! – HS

Jopa tuli vipinää, kun Haminan keskustassa oli katulamppuja pimeänä. Miksi kylien valaistus ei kiinnosta päättäjiä? Lapset kulkevat pätkittäin valaistulla tiellä. Pitääkö sattua jotakin ikävää, ennen kuin asiaan tulee korjaus?

Joku sanoi, että ei käytä maskia, tulee niin hölmönnäköiseksi! No, suurinta osaa maski kyl kaunistaa ja komistuttaa.

Luetuimmat