Tekstarit: Yleinen ankeus tappaa seksin tässä maassa

Julkisen sektorin terveydenhoitojen saamisessa 75 vuoden Ikäraja on ihan liian korkea, monien sukugeenit yltävät hädin tuskin 70 vuoden ikään. Ja loppuelämän terveydenhuolto pikemminkin kypsyttää, kuin vahvistaa sitä!

Paita liinainen, oma puuro ja Säkkijärven polkka Saaran kanssa halvempaa kuin aamiaiset maailmalla. Pitäisi sinisillekin riittää.

Toivon mukaan ensi talvena, jos lunta tulee, Ruissalon kentän lumenpoistoon löytyy "vähemmän järeä" toimija. – Sivustaseuraaja.

Mikä seksin tappaa tässä maassa? Yleinen ankeus. Kaikki mediat huutavat lakkaamatta ilmastosta, terveydestä, vanhuudesta, rasistisesta vihasta ja työstä sekä opiskelusta. Kaikki ovat ynseitä ja ikäviä.

Kaksi kysymystä Kymenlaakson sähkölle: Kun kulutus on reilu euron ja siirtomaksu yli 40 euroa, niin kannattaako sähkön säästö? Toinen kysymys. Pyysin puun kaatoa linjan vierestä. Pitäisi itse kaataa, vaikka alihankkijan miehet katselevat vierestä. Kuuluisiko siirtomaksuun?

Entisen johtajan kirjoitus ja luvut menneisyyttä rantaradan suhteen. Samalla laskukaavalla voitaisiin kaksi kolmasosaa nykyisestä raiteistosta purkaa. Tottahan tavara Itä-Suomesta ja rajalta kääntyisi Kotka-Haminan satamiin, kuten myös Vuosaareen. Ihmisjunat ovat lisänä tuomassa nopean linjan Allegrolle, samoin kytkee Porvoon, Kotkan ja Haminan pääkaupunkiin.

Miksi trampoliinit sijoitetaan naapurin rajaan kiinni, missä kulkee kotirauhan ja yksityisyyden raja? Eikö ne ole sijoitettava vähintään yhtä etäälle naapuritontin rajasta kuin mikä on niiden korkeus? – Oma piha

Suomi ei tarvitse hävittäjiä tai muuta kallista sotavoimaa omaan politiikkaansa vaan suojautuakseen idän karhun sotapolitiikalta. Heti rajan takana harjoitellaan ryminällä "lähiulkomaan puolueettomuuden varmistamista". Lähetämme sotaan nuoret miehemme, sillä meillä ei ole Naton turvatakuuta.

Antti Rinne, arvomaailmaan kuuluu muutakin kuin maahanmuuttokriittisyys. Rinteen arvomaailmasta kertoo paljon, jos kokoomus on hallituskumppani. Kun katsoo Rinteen satojentuhansien tuloja ei ihme, että arvomaailmat kohtaavat Orpon kanssa.

Puoluetuet pitää poistaa, että saadaan rahaa ilmastonmuutokseen. – PS

Demarien kannatus oli korkeimmillaan, kun puheenjohtajalla oli sairauden aiheuttama poissaolo ja muut hoitivat hommat. Kannatus läksi luisuun puheenjohtajan palattua työhön selittelemään epämääräisiä lausumiaan. Lieneekö ainesta pääministeriksi.

Suomen naisjääkiekkoilijat hävisivät rankkarikisaan, kun Tapani alkoi leikkiä Granlundia (ilmaveivi) ratkaisuhetkellä... Maalinhylkäystuomio oli tuomarin päätös, siis oikein...

Kyminkartanon koulun pihalla lähellä valaisintolppaa, jossa on sähkökaappi on parina iltana ollut nuotio. Ei fiksua!

Saisiko Neuvottoman asvalteilta jo hiekoitushiekat pois. Herätys tiemestari.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset