Tekstarit: Sapokanlahdesta saisi pienellä vaivalla satumaisen luistelulammen

Nyt saa mies olla varuillaan, koska naisalainen paljastaa kaikelle kansalle käytöksesi. Olisiko nyt aika maksaa takaisin!

Oli lystiä seurata kaupunginvaltuuston kokousta. Melkein kuin eduskunnan kyselytunnilla. Samat valtuutetut ottavat kantaa joka asiaan ja monta kertaa. Kokous venyy, tuliko mitään päätettyä?

Missä luuraa aktiivimallin vastuuministeri?

Perässä roikkujille tiedoksi, että niin Hyväntuulentiellä kuin myös moottoritiellä on kaksi kaistaa samaan suuntaan. Sitä kulkusuunnassa vasemman puoleista saa käyttää ohittamiseen jos edellä mennään liian hiljaa.

Jos ja kun nämä olivat henkilövaalit, niin miksi ministeri Jari Lindström (sin.) oli Sauli Niinistön vaalikiertueella mukana?

Suomi kyntää monessa asiassa takamatkalla, kuten ihmisoikeuskysymyksissä, työmarkkinapolitiikassa, ja kyllä, myös koulutuksessa. Olemme takapajuinen kehityskelvoton kansa.

Kyykytysmalli on +60-vuotiaille yksiselitteisesti leikkaus, puhumattakaan tulossa olevasta 30 %:n leikkauksesta!

Nyt selvisi, miksi bussit olivat lakossa. Ne tarvittiin Helsingin keikalle. Rikkuritko ajoivat? - Ihmettelijä

Mallikelpoisesti hoidetut jalkakäytävät perjantain kuluessa. Pienipyöräisiä rollaattoreita ja ostoskärryjä pystyi työntämään ja vetämään.

Presidentti on aina kansan valitsema, mutta toisin on pääministerin suhteen. Usein on virkaan astunut kokemattomia ja muutenkin virkaan sopimattomia henkilöitä. Nykyinen hyvä.

Sapokanlahdesta saisi pienellä vaivalla satumaisen luistelulammen, puiden valaistuksia vasten, musiikkia? Rusettiluistelua? Turisteja?

Toivottavasti Haminassa ovat tyytyväisiä ne valittajat, joiden takia linja-autoaseman kauppa purettiin. Saatiin nekin palvelut loppumaan kaupungista.

Meidän nykyinen hallitus ei ole onnistunut oikein missään. Paitsi kasvattamaan tarpeetonta eripuraa ja vastakkainasettelua yhteiskuntaamme. Ja hirveää sähläämistä. – Pekka

Äänestämättä jättämiselle tällä kertaa muita syitä kuin mainittu. Moni "tiesi" vaalien tuloksen, kun ainuttakaan vakavasti otettavaa vastaehdokasta ei ollut ja jättivät siksi äänestämättä.

Perussuomalaisten yksi keskeinen tavoite on pakkoruotsin lopettaminen.

Työmatkapyöräilijä kiittää. Pyörätiet aurattu jo aamulla varhain, myös se Otsolan suora.

Juntti ei ole se, joka ei puhu ruotsia, vaan selvästikin se, joka luulee niin.

Miksi Pekan naiset ja Titaanit edustus pelaavat pelinsä usein samaan aikaan? – Ei kummallekaan hyvä