Tekstarit: Prisman parkkihallissa myös ajetaan kiellettyyn ajosuuntaan. Ja vilkkuahan siellä ei käytä kukaan, sehän saattaa vaikka kulua!

Hamina säästää tankorahoja. Koirien kanssa saa lenkkeillä ilman valoja ja hiekoittamattomilla jalkakäytävillä.

Milloin tiekarhu ajaisi Etelä-Poitsilassa Haminassa. Leppätiellä ei ole näkynyt koko talvena. Pitääkö olla huolissaan? – Polanne

Omaisten osuus vanhusten elämässä on tärkeä. He ajattelevat teitä monta kertaa päivässä. Käykää katsomassa omaisianne säännöllisesti ja viekää pannukakkua ja mansikkahilloa ja kukkia!

Hallan silta voitaisiin pelastaa. Se ei ole rahasta kiinni vaan tahdosta ja valinnoista. Surullista lyhytnäköisyyttä. Myös poliitikoilta. – Kyläläinen

Lopetetaan, vähennetään, palveluita karsittu. Kuka kumma maksaa soten, puhutaan miljardeista. On muistettava mennä potalle. Vielä on tahto jäljellä.

Onko tämä taas Berneriä? Kevytauto, 60:n rajoitus, mopokortti, 10 vuotta vanha Toyota alla, 17 vuotias ratissa. Pelottavaa.

Prisman parkkihalli: Kiellettyyn suuntaan ajavia, poikittain ajoa, näin aluksi. Esimerkkiä löytyy, ajakaa siellä varovasti ja katsokaa mihin auton parkkeeraatte.

Merkillistä, ettei Kotkassa henkilöstö osallistu "säästötalkoisiin". Vaihtoehtona muuallakin lomautus tai lomarahan leikkaus!

Eipä siinä paljon koulutusta tarvita, kun on saanut synnynnäiset lahjat ampuakseen alas kaikki toisten–ei oman aatteen –mielipiteet. Asioiden tahallinen väärinymmärtäminen on "politiikan syöpä". Se tappaa kaiken hyvän kehityksen.

Rakkausteema uppoaa minuunkin! -80-luvun lopussa löysin uuden suomennetun kirjan Rakastutaan! Todella avaava, luin ahmimalla saman kirjailijan kirjan Ystävyys. Psykologiaa käsittelevät kirjat helppotajuisia!

Prisman parkkihallissa myös ajetaan kiellettyyn ajosuuntaan. Ja vilkkuahan siellä ei käytä kukaan, sehän saattaa vaikka kulua!

Jukka Poikolaiselta hyvä mielipide kirjoitus (KySa.18.2.)! Aihe, joka ulottuvuuksiltaan avaa mielenkiintoisen tutkiskelun. Sana rakkaus kätkee moninaisen osakokonaisuuden. Mikään kun ei ole itsestään selvyys!

Olenkin ihmetellyt tätä subjektiivista päivähoito-oikeutta. Onko se niin, että poissa silmistä poissa mielestä. Yhteiskunta hoitaa.

Arvoisat kansanedustajaehdokkaat! Hienoa, miten lupaatte laittaa asioita kuntoon. Mutta kertokaa samalla, keltä vähennätte, vai otetaanko velkaa lisää.

KymSote ajaa kotkalaiset hoivakodeissa asuvat vanhukset taloudelliseen ahdinkoon. Reseptilääkkeiden kustannuksia ei oteta menona huomioon hoitomaksua laskettaessa. Pyykki-ja siivouskustannuksetkin huomioidaan vain osittain. Nämä kaikki pitää maksaa pienestä käyttövarasta.