Tekstarit: Murtalhon kentällä voi pituushyppääjä yllättyä, muutama koiranulkoiluttaja käyttää koiransa hyppypaikan hiekassa sontimassa

Italiassa on mafia. Haminassa hyvä veli -yhteisö. Kaveriahan täytyy aina auttaa, teki hän mitä vääryttä hyvänsä. Miksi näin saa tehdä, onko se tapa Haminassa?

Yksi ehdottaa 6 tunnin työpäivää, toinen hanhipeltoa, kolmas kannabiksen laillistamista! Suomen hallitukselle nauraa koko muu maailma. Suomalaiset herätys!

Lastensuojelulaki on täysin pielessä ja vieläpä aikuisten laatima. Lapsi saa härnätä vanhempia koko ajan, tai saat sosiaalitantat niskaan. Eipä ihme, että lapsia ei synny. Tämä maa valmentaa pelkkiä kiusaajia. Tosi kumma, EU-Suomessa ei saa valittaa. Hyvin on.

Tiedoksi. Kotka on kaupunki, ei kylä. Sädehoitoyksikkö ei ole röntgen. Hölmöjä näköjään riittää.

Tukiaisiin perustuva maatalous on rökäletappiollista ja tuottaa liki arvotonta bulkkia, jos sitäkään. Pitää olla tyytyväinen, jos pellot kelpaavat linnuille lepo- ja ruokailupaikoiksi pitkillä muuttomatkoilla. Saastekin vähee, kun pellot siirretään tukiehtojen muutoksella luonnon käyttöön.

Murtalhon kentällä voi pituushyppääjä yllättyä, muutama koiranulkoiluttaja käyttää koiransa hyppypaikan hiekassa sontimassa - niin Summan touhua.

Kysyit onko Kotka hölmöläisten kylä. Ei ole, täällä on iso liuta älykkäitä, sydämellisiä ja välittäviä ihmisiä. Tällä palstalla on lähes päivittäin ilkeitä ja loukkaavia kommentteja. Mitä jos välillä kehutaan ja kiitetään!

Uusimmat uutiset