Tekstarit: Eikö keskussairaalan bunkkerityömaan poraajilla ole mitään aikaikkunaa, jolloin heidän on työskenneltävä?

Bastionin Saikku, kiitos-esityksessä Mikko Kivisen mikki kiersi ja sanat puuroutuivat. Mitään selvää ei saanut, mutta onneksi mitään ei nähnytkään, kun penkit olivat peräkkäin. Lomittain näkisi päiden välistä

Bastionin äänentoisto sakkasi, eikä mitään nähnyt. Onneksi makkarat olivat kuumia

Kevyen liikenteen väylä, välillä Kirkkojärven koulu – Töytärinmäki, on vieläkin tekemättä. Mikä mättää? Meneekö kaikki rahat lipputankoon ja Oolannin puiston pohjattomaan turaan? Voi kissus noita "Honey Munehausenin" selityksiä.

Lasten yskäjuttu päivystyksessä oli aivan älytön, eihän siinä ollut mitään järkeä. Onneksi tuli oikaisu, mutta anteeksipyyntö päivystyksen henkilökunnalle olisi paikallaan.

Eikö keskussairaalan bunkkerityömaan poraajilla ole mitään aikaikkunaa, jolloin heidän on työskenneltävä? Poraaminen alkaa usein puoli seitsemän jälkeen aamulla ja loppuu myöhään illalla. Ei taida ketään kiinnostaa työmaan valvonta.

Mikä merkitys puolueiden jatkuvilla kannatusmittauksilla heti vaalien jälkeen on? Antti Rinteen hallitus on "maanläheinen", kuten vaalitulos edellytti. Ei ole tarpeen opposition taholta sitä kannatusmittauksilla ohjailla!

Katuvalot tulevat päälle myös arkisin läpi yön syksyllä 2019, on luvattu. Kertoisiko joku, että saavatko kaupunkilaiset oikeutensa valaistukseen lupauksen mukaisesti!

Ero on siinä, että Husu puhui totta. Persupuolue on rasistinen puolue, jossa pesii kaikenmaailman uusnatseja ja kriminaaleja. Betonilähiöiden isänmaantoivot päät ajeltuina sitä äänestää.

Koulu alkoi ja samalla jatkuu se loputon kiusaaminen. Vanhemmat, ne yhteydenotot toisilta vanhemmilta ja koulusta eivät ole mikään vitsi vaan hätähuuto.