Tekstarit: Jos muumimuki sekundana maksaa luokkaa 6 000 euroa, niin tuskin priima-mukeja kaupan hyllyillä voi pitää kalliina.

Ravimäkiyhdistys ry Haminassa on mielestäni moni -ja vaikeavammaisia ihmisiä huonosti hoitava yksikkö, joka työllistää hoitoalalle alkovia ohjaajia.

Jos muumimuki sekundana maksaa luokkaa 6 000 euroa, niin tuskin priima-mukeja kaupan hyllyillä voi pitää kalliina.

On vanha sanonta, että luoja ei rankaise suurista ajatuksista. Ehkä ei, mutta millä pätevyydellä useat haminalaiset "tankotanssijat" tyrkyttävät itseään Arkadianmäelle? No pientä rajaa nyt kuitenkin. – Velipuoli

Nyt saa Kotkan kaupunki luvan lopettaa pelleilyn rahan kanssa. Ei mitään pölhöhankkeita vaan nuorten ja maahanmuuttajien asiat kuntoon, samoin sairaat ja vanhukset.

Olen 50-lukulainen: Nykymenoa ei demarien voitto muuta yhtään mitään. Porvareina osaa olla nekin, koettu on.

Hamina ostaa varmaan Kotkan kaupungilta katukunnossa palveluja? Autoja pörrää Husulassa ainakin päivittäin. Haloo

Sama kaava toistuu pienissä ja suurissa asioissa. Ne tahot, jotka jo hoitavat asiansa hyvin velvoitetaan aina vaan parantamaan lisää. Ne jotka eivät hoida asioitaan eivät edes korviaan heilauta asioiden kuntoon saattamiseksi. Onko viisasta kiristää ennestään hyvin hoitavien työtaakkaa vai pitäisikö todeta, että asia on jo meillä kunnossa?

Järki on palaamassa. Vilkaisu rahapussiin on paluu todellisuuteen. Ei Suomen kokoinen kansa voi yksinään maailmaa pelastaa, jossa ilmaston vesien ja luonnon suurin uhka on väestön liikakasvu.

Hesarin mukaan opintolainat riittävät opintojen ja elämisen lisäksi sijoittamiseen. Meneekö överiksi? Monen palkka ei riitä sijoittamiseen. Ei oikein edes elämiseen.

Uskooko joku, että Kyminlinnalle tehdyt vaalilupaukset tulevat pitämään?

Kannatan Joona Mielosen ehdotusta vapaasta yhteismetsästä. Siellä voi ajella moottorikelkalla, metsästää ja hakea joulukuusen. – Vihreä.

Eläkeläisiä on moneksi, ja kohta olemme enemmistönä, mutta miksi kukaan ei pidä puoliamme? Verot mm. nousivat heti eläkkeen myötä! Keltaliivitkö?

Miksi lääkärit eivät kysy potilailta mitään? Tuijotetaan nettiin ja puhtaan sille. Eikö enää tarvitse keskustella? Hyvä lääkäri on keskusteleva ja kuuntelee myös potilasta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset