Tekstarit: Unohtakaa muut jumalat – Puhelin on suurin

Mitäpä sitten, jos Suomi eroaa EU:sta tai EU hajoaa. Ja pressatyrkyt ovat naulanneet Nato-ovensa lukkoon. Paitsi yksi. Herätys!

Koivulan koulu käyttöön, eikä isoja megakouluja minnekään! Lapsissa tulevaisuus.

Eduskuntaan aktiivimalli. Jos ei keksi uusia työpaikkoja tai ei ole edistänyt niiden syntyä kolmen kuukauden aikana niin palkasta 10% pois. Työpaikat takaisin Suomeen!

Suomalaisten suurin uhka ovat suomalaiset itse. Typerät elintavat, ihmisviha, masennus ja yksinäisyys tappavat meidät sukupuuttoon.

Kaikki presidenttiehdokkaat katsovat 100 vuotta taaksepäin. Kun pitäisi katsoa 100 vuotta eteenpäin. Ei ihme, ettei pärjätä missään.

Kotkassa ei osata eikä haluta keskustella mistään. Täällä vain mökötetään tuppisuina, tai sitten valitetaan, maristaan ja syytellään muita.

Moni ihailee digiaikaa, ei kuin kortin hipaisu. On helppoa ja samalla loppuu monen työpaikka. Ei Kela ala palkanmaksajaksi, on meidän rahoista.

Jos vesiputki hajoaa, on tulva, en voi asua samassa lätäkössä. Menen evakkona hotelliin, vai olenko vesiputkipakolainen hah. Kulttuuri ja kieli sama.

Minä ainakin maksan veroni tällä hetkellä Suomeen, vaikka useimmiten ostan Venäjältä polttoaineeni  josta maksan kohtuullisen polttoaineveron Venäjälle. – Nastarengasmerkillinen

Eläke nousee vuoden alusta 0,55 prosenttia. Eläkkeen veroprosentti nousee helmikuussa 3,5 prosenttia. Kannattaa olla eläkeläinen!

Alkoholistit toisen luokan kansalaisia! Itse ne pullon tai lasin huulilleen nostaa! Rettelöivät kotona, aiheuttavat Suurta surua lähimmilleen! Onpa kummallinen sairaus!

Venäjäfanit huom!. Mr. Putin on KGB:n kouluttama ammattivalehtelija ja juonittelija. Toisaalta Mr. Trump on jopa pahempi, patologinen valehtelija.

Tall Ships racen tienvarsimainoksen olisi voinut laittaa puoli vuotta aiemmin, eikä jatkaa puoli vuotta sen jälkeen.

Kyllähän se Sauli on varmaan ihan hyvä presidentti, mutta hän ei vaan ole mielestäni riittävän paljon suomalaisten puolella. Haihatellaan liikaa humanitaarisia syitä, vaikka oma kansa kärsii. En äänestä pressaa, joka ei ole jämäkästi suomalaisten puolella.

Onko tulevalle kaupunginjohtajalle vinkattu meneillään olevasta KTP:n kausikorttikampanjasta? Se vasta olisi hieno aloitus, jos osallistuisi kampanjaan ja kävisi tulevana kesänä legendaarisella Arto Tolsa -areenalla katsomassa pelejä.

Unohtakaa muut jumalat. Puhelin on suurin; edes suurella VR:n risteysasemalla Kouvolassa ei pääse lirille ilman puhelinta. - Kongikustaa