Tekstarit: Hirveä huoli puistotoimen rahoituksen pienentämisestä? Samaan aikaan Kotkan Saksalan metsät hakataan raiskioiksi asuinalueiden rajoille asti

Suomessa on poliisi, joka kohtelee kansalaisia erittäin oikeudenmukaisesti. Suomen poliisi ansaitsisi arvoisensa ministerin.

Metsästäjä ampui pyöräilijän Lapissa. Metsästäjät ovat paljon vaarallisempia kuin susi. Johtopäätös: metsästäjiä on liikaa, kantaa on harvennettava.

Kun kevyen liikenteen väylällä sekä kävellään että pyöräillään, turvallisinta ja joustavinta on liikkua oikealla laidalla.

Valitettavan vähän näkyy kotkalaisilla maskeja kaupoissa. Nyt olisi aika toimia estääksemme koronatartuntojen lisääntymisen. Kymsote sekä kaupunki kampanjoimaan aktiivisemmin tämän asian puolesta.

USA:n politiikka maailman suurin sirkus, muista puhumattakaan. Omat housut vielä kuivana.

Onkohan metsästyslupien saamisessa päivittämisen paikka, kun vaikuttaa, että ammutaan kaikkea mikä liikkuu. Nallekarhu

Hirveä huoli puistotoimen rahoituksen pienentämisestä? Samaan aikaan Kotkan Saksalan metsät hakataan raiskioiksi asuinalueiden rajoille asti.

Onko Kouvola huomannut, että rata menee jo pääkaupunkiseudulta Savoon. Siihen on turha enää puuttua vaatimattoman hyödyn takia. Rantarata hyödyttäisi koko Etelä-Suomea ja nopeuttaisi matkailua ja teollisuuden kehitystä rannikolla, Venäjälle asti.

Syntymättömillä lapsilla on myös ihmisoikeudet!

Hei mummo. Tosi edesvastuutonta ajattelua. Pitäisi sinun välittää ainakin muiden terveydestä. Moni meistä joutuu näinä aikoina luopumaan meille rakkaista asioista yhteiskunnan edun vuoksi. Näinhän sen kriisiaikana pitääkin olla.

Sote on vihdoinkin toteutumassa. Kaupunkien/ kuntien tehtävät vähenevät tuntuvasti. Väkiluku on laskenut niin, että valtuustojen kokoa voisi pienentää väkiluvun perusteella? Ei käy, sanoo nykyiset valtuutetut? Oma lehmä ojassa?

Haminan terveyskeskuksen puhelinnumerot vaihtuu 3 kerran ensi vuonna. Nyt jo ikäihmiset joutuvat tulemaan luukulle tilaamaan aikaa, kun ei puhelinnumeroita löydy mistään. Hyvä Kymsote. Järkyttävää ihmisten heittellejättöä.

Kymsoten hallitus erotkoon, kun sallii kuntalaisten ja työntekijöiden nöyryytyksen ja vallankäytön. Kymsote lisää kansalaisen pahoinvointia!!!

Luetuimmat

Uusimmat uutiset