Tekstarit

Soten valinnanvapauteen on halvempi ja yksinkertaisempi jo olemassa oleva systeemi. Asiakas menee joko yleiselle tai yksityiselle puolelle ja Kela korvaa täysimääräisesti. Säästöäkin syntyy, koska yksityinen on kuulemma valtiollista edullisempaa.

FC KTP:n tuskan taustaksi vielä pari faktaa jalkapallon Ykkösen karsintafarssista: suurin häviäjä GBK, jonka olisi kuulunut saada karsintapaikka ja suurin voittaja Viikingit, joka sai vastaan Klubin 04:n, joka ei edes halua Ykköseen.

Jäljet pelottavat: Kantasatamasuunnitelma perustuu toiveisiin. Tietääkö valtuusto todella, mitä on päättämässä, mitkä ovat vastuut ja seuraukset? Päätöksenteko solmussa! Tarvitaanko aikalisä? – Uusi veronmaksaja

Uusi kolme koota: Kampuskeskus, kokoomus, kiire. Yli 25 miljoonaa euroa, ei hankeselvitystä, ei hankesuunnitelmaa, ei riittävää tarkkaa tietoa. Kaupunginhallituksen puheenjohtajalla ei faktaa päätöksenteon perustaksi. Vielä vähemmin tietoa valtuutetuilla. Huolestuttaa Kotkan imago.

Kotkalla on suuria, pitkäjänteisiä, veronmaksajain rahoilla tehtäviä investointeja päätettävänä. Häpeällistä, jos kohdakkoin eläköityvän kaupunginjohtajan johdatuksella astutaan tähän suureen tuntemattomaan.

Puuttukaa vanhemmat päihteidenkäyttöön ajoissa! Menkää katsomaan perjantai-iltana mitä alaikäiset touhuaa mm. ankkalammen ympäristössä. Tupakkaa polttaa moni lapsi ja mitä muuta touhuavatkaan.

Kotkan katukuva uhkaa autioitua nopeasti, kun kivijalkamyymälät katoavat suurten kauppakeskusten myötä! Asiakas päättää haluaako henkilökohtaista asiantuntevaa palvelua, josta jää hyvä mieli. - Alv 24%

Leninin johtama kansankomissaarien neuvosto myönsi Suomelle itsenäisyyden. Sitä ennen muut valtiot eivät olleet siihen valmiita. Asiakirja luovutettiin senaatin edustajille 31.12. 1917.

Kokoomuksen toteuttamat koulutusleikkaukset ja ajama tasavero ja meidän kaikkien maksaman julkisen omaisuuden yksityistäminen hyödyttävät vain rikkaimpia eli alle yhtä prosenttia suomalaisista. - Pekka

On kuultu konsertto kitaralle ja viivoittimelle. Tuotekehitystä voisi jatkaa konsertto sellolle ja pokasahalle. Sitten kontrabassolle ja moottorisahalle.

Onpas päässyt Sunilan kuntorata huonoon kuntoon.

Kantasatamaprojekti on ideana upea, mutta väestöpohja ei riitä sen ylläpitämiseen vaikka kaikki kymiläiset siellä kävisivät. Eli kaatuu veronmaksajien piikkiin.

Maailmankuulu ympyräkaupunki Hamina, pelkkää ympyrää koko kaupunki. Suoriinkin ympyröihin vielä valot? Ehkä ohitustie parasta, mitä Hamina voi tarjota muille.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet