Tekstarit: Haminassa lapset luistelevat pimeässä kaukalossa, mutta lipputanko loistaa yön pimeydessä

"Poliisin saatava lisää voimavaroja", kirjoitti Kd:n mies Kotkasta. Mitä tapahtui, kun sisäministerinä – poliisiministerinä – oli Kd:n henkilö? Liikkuva poliisi lakkautettiin ja muitakin poliisipalveluja "järkiperäistettiin"? Esimerkiksi Haminan poliisitoimi ajettiin kokonaan alas. Kuka nyt "kalastelee"?

Hamina säästää asioista, jotka lisäisivät asukkaiden viihtymistä ja virkeyttä. Muutosta tosiaan...

Kannattaisi miettiä tuota rekkaparkin wc:n poistoa. Kuka siivoaa maksuttomasti jätökset alueelta. Kaupungilla oli rahaa ostaa lipputanko, nyt on säästöjen aika. – Hupsista vaan

Haminassa lapset luistelevat pimeässä kaukalossa, mutta lipputanko loistaa yön pimeydessä.

En äänestä puoluetta, jonka ainoa asia listalla on maahanmuutto. Tärkeämmissä asioissa ajelehtii tuuliviirinä miten sattuu.

Jos joskus pääsee lääkäriin ei hänellä ole aikaa kuunnella saati kysellä. Netin selailu on tärkeämpää. Potilas jää monta kertaa ilman apua. - Pitkään sairastanut tosi vakavastikin

Miksi Kotka teettää konsultti- ja suunnittelutyöt ulkopaikkakuntalaisilla, vaikka Kotkastakin löytyy pätevää osaamista? Onko jo kerran kannattamattomaksi todettu Karhulan kanjonin kattamisen suunnittelu ja outlet-keskeskukset tärkeämpiä kuin uimahalli, varhaiskasvatus ja kulttuuri.

Esa Sirviön ehdotus kaupungin työntekijöiden lomautusviikosta on törkeä! Kaikkien kuntalaisten vastuulla säästöt eikä kaupungin duunareilla.

Junaradan alittavalla kevyenliikenteen pätkällä Hovilassa tulee vastaan mm. mönkijöitä ja mopoautoja. Ei sallittua!

Kertokaapa kansalle, millaista on vastuullinen metsätalous, kun hömötiaiset, kuukkelit, punatulkut ym. metsälajit voivat entistä huonommin?

Seksuaalirikokset pöyristyttävät sitten, kun tekijä on jotain muuta etnistä taustaa kun alkuperäissuomalainen. Tärkeämpää kun itse rikos, on se, kuka rikoksen tekee.

EU mepit tuhoavat ilmakehää lentämällä oman mukavuutensa takia joka viikko Brysselistä kotiinsa, vaikka heidän pysyvä "työpaikkansa" on Brysselissä. EU-parlamentti lentää yli 10 000 lentoa vuosittain Brysselin ja Strasbourgin välillä ihan turhaan. Kansanedustajat lentävät kotiinsa joka viikko ja vielä ilmaiseksi.

Miten koulujen ja lukioiden hallitukset eivät puutu Kotkan koulujen tulevaisuuteen? Herätkää, nyt on aika toimia! - Huolestunut

Voisiko joku kertoa, miten ihmeessä Pernoontie on saatu tuollaiseen kuntoon. Auraaja aurauskouluun ja heti.

Kiitos Haminan ”auraajat”, pyörätiet hyvässä kunnossa.

Isot lapset kastelee ja heille syötetään hormoneja. Eskarilainen sairastuu vakavaan masennukseen, yksi sun toinen hönkii astmapiippua tai popsii allergialääkettä. Illat kuluu migreenin parissa. Kaikki poistuu terveissä väistötiloissa. Nyt koko Kaakkois-Suomi, herätys!

Sisäilmaongelmat eivät poistu ennen kuin vaihdetaan niitä tutkivat yritykset. Hypätkää päättäjät rohkeasti ulos tilataksista ja kantakaa vastuunne.

Otsolan koulu on sairastuttanut esikoisemme, ja hän joutui jo eskariaikana siirtymään pois sieltä. Toinen lapsi on aloittamassa eskarin, mutta pitääkö hänenkin sairastua? Altistuminen kun on jo tapahtunut Otsonkallion päiväkodissa aikanaan. - Anna V.

Kommunismi on ainoa keino pelastaa maapallo.

Berliinin muurin murtuminen ja Neuvostoliiton hajoaminen olivat 1900-luvun parhaita geopoliittisia tapahtumia. Toisin kuin Putin väittää.

Virkistävää nähdä Kymenlaakson poikien kasvutarinaa Ence-joukkueessa.

Kaasuaseen käyttö: Nord Stream 2 -kaasuputkea pitää siis vastustaa siksi, että EU -fundamentalistien mielestä Venäjä ei saa myydä omaa kaasuaan Eurooppaan ohi Ukrainan vaan Venäjä pitää pakottaa maksamaan Ukrainalle läpikulkumaksuna 2 000 miljoonaa vuodessa.

Eikö kaupunki pysty hoitamaan kuin yhden asian kerrallaan? Kulttuurijohtajan haku on aikamoinen farssi! Nyt yhteensä 53 hakijaa odottaa päätöstä! Kyky tehdä päätöksiä kuuluu johtajuuteen, joka nyt puuttuu. Mikä hän on oikea syy?