Tekstarit: Osasta maata ollaan tekemässä ulkomaisten kaivosfirmojen puuhamaata löyhän kaivoslain myötä

Ei tässä kukaan ilmastonmuutosta ole kieltämässä, vaan se on jääkausien välinen lämmin ajanjakso, joka kiihtyy kunnes suurlämpötila kääntyy laskuun. Tieteellinen fakta.

Ennen riitti kakaroille polkupyörät. Nykyään pitää olla mönkijät, skootterit ja sähköpotkulaudat.

Niitin juuri pitkän pätkän lupiinia, jonka ely-keskus sai aikaan kevyenliikenteenväylän teon yhteydessä, ettei leviäisi pihalle ja pellolle.

Nyt on mielenkiintoista nähdä, miten viranomaiset ja media kohtelee näitä tahallisia lainrikkojia, eli juhannuskokon polttajia metsäpalovaroituksen aikana? Haminassakin havaittu useita kokkoja. Toimiiko naapurivalvonta?

Missä muussa Euroopan maassa kansaa komennetaan kyykkyyn yhtä helposti kun Suomessa. Kurtturuusu- ja lupiinikielto ovat Venäjän ja kommunisti-Kiinan mallista valtiodespotiaa.

Hullun hommaa Haminan koko liputus, älytön päätös lippumerestä. Sillä rahalla olisi saatu asuntoja ja parempaa hoitoa sairaille!

Hallitus on laiminlyönyt keskiluokkaan kuuluvien lapsiperheiden taloudelliset vaikeudet. Vanhempien hoitovapaat koskevat hyvätuloisia lapsiperheitä

Osasta maata ollaan tekemässä ulkomaisten kaivosfirmojen puuhamaata löyhän kaivoslain myötä. Ympäristö- ja muista haitoista piittaamatta.

Kotkalaisen marketin marjamyyjillä lapsellista tirskuntaa asiakkaista. Saan marjani muualtakin.