Tekstarit: Kirjastoehdotus, kaupunki ostaa entisen Euromarketin kiinteistön, olis parkkipaikat katolla, hissit ja liukuportaat valmiina

Koska koronapiikit ilmestyvät Kymenlaaksoon? Rokotteiden jakelu on täysin hallitsematonta. Muualla jaetaan jo toista piikkiä. Terveysjohtajat toimikaa!

Ihmettelen kovasti, mistä ja miten se korona sitten tarttuu ja leviää, kun useat ihmiset ovat sitä mieltä, "ettei minussa mitään koronaa ole, enkä levitä sitä eteenpäin" ja näin ollen surutta käyvät harrastuksissa, hoitokodeissa, sukuloimassa, esim. Hesassa, Tampereella... – Käsittämätöntä piittaamattomuutta

Muikku vai silakka? Näennäinen kg-hinta pikkumuikulla ja murtovesisillillä sama. Muikkua ei tarvii siivota, silakasta puolet paskaa. Poistamalla pikkumuikkua, kasvaa isompaakin. Muikku puhtaista sisävesistä, silakka venäläisten ulosteista. – Pyhtääläinen

ELY:n paisunut omahyväisyys ja mielivalta ei palvele elinkeinoja ja kuntia. Verotulot ehtyy, kaakonkulma taantuu. Päätöksenteko palautettava kuntiin, jossa on jo osaavat viranhaltiat. Organisaatio purettava ja voidaan korvata tekoäly ohjelmistolla.

Valta turmelee

Ainoa tapa saada Kaakkois-Suomen ELY-keskus toimimaan oikein on vaihtaa oman vihervasemmistoisen aatteen mukaan toimiva johto poliittisesti puolueettomaan johtajaan.

Onkohan koronalla yhteyksiä näihin monoliitteihin, kannattaisi laittaa riistakamera valvomaan. –Ville

Kirjastoehdotus, kaupunki ostaa entisen Euromarketin kiinteistön, olis parkkipaikat katolla, hissit ja liukuportaat valmiina ja paremmassa ympäristössä, ja miellyttäisi näitä laatikkotalojen ihailijoita.

Kiitos laduntekijät, Kirkkojärven latu taas hyvässä kunnossa, mukava hiihtää. Iso kiitos!

Vihdoinkin Koivulan ylivanhoja puita aletaan kaatamaan. Onneksi ei ole pahempaa tapahtunut myrskyjen aikana. Nyt on jo kiire siistiä koko asutusalue asialliseen "esikaupunkiasuun".

Uusimmat uutiset