Tekstarit: Sähkön siirtohinnan 8 prosentin nosto on hävytön

Kuinka moni ministeri taikka kansanedustaja kokoomuksessa omistaa Mehiläisen ja Terveystalon osakkeita? Nyt on menossa verorahojen puhallus veroparatiiseihin. Äänestyskopissa kansa voisi lopettaa tämän touhun.

Katsoin Finlandia-voittaja Juha Hurmetta aamuteeveessä ja minusta tuli välittömästi hänen faninsa. – Al:n seilori

Taas on esillä tuttu aihe. Voitteko lopettaa tieverkoston ylimitoitetun suolaamisen esim. Tapiontiellä 2.12. Tuhlaatte meidän, veronmaksajien, rahoja ja tuhoatte automme, jotta voitte sanoa, että "kyllä saadaan heti kalusto liikkeelle". Totta kai saatte, koska me maksamme.

Torjuntavoitto sodissa on kuin Heleniuksen viimeinen ottelu. Vastustaja yritti tyrmätä mutta Robbe torjui yritykset loppuun saakka. Torjuntavoitto ja MM-tittelikö?

Käsittämätöntä selittelyä Karhulan sairaalan toiminnasta. Toimintamallit tai kielitaito eivät tuo tai poista empatiakykyä tai luo ilmapiiriä. Sen tekevät työntekijät ja se lähtee johdosta. Katse, hymy, kosketus tai anteeksipyyntö ei maksa mitään. Potilaat ovat teidän työnantajia jos heitä ei ole, teitä ei tarvita.

Pankit eivät maksaneet pankkikriisin kustannuksia. Eivätkä tule yksityiset terveydenhuoltoyhtiötkään omiaan maksamaan, kun ovat ensin vieneet miljardit omistajien taskuun. Lasku jää taas veronmaksajille. – Pekka

Sähkön siirtohinnan 8 prosentin nosto on hävytön. Kuukauden sisällä sähköt poikki kahdeksan kertaa. Linjat huonosti hoidettu. Valtion tulee puuttua tähän monopoliaseman väärinkäyttöön. Ja palauttaa siirtolinjat Valtiolle. Ps. eläke jäädytetty.

Vieläkö joku voi olla niin yksinkertainen, että luulee, että jos kaikki turvapaikan hakijat poistettaisiin Suomesta, niin säästyneet rahat jaettaisiin muka vähävaraisille? Hah hah!

Rintamamiehet kantoivat isänmaallisten sotiemme raskaimman taakan. Mutta se olisi ollut mahdotonta ilman kotirintaman vahvaa tukea. Ryti valittiinkin 1943 presidentiksi 98 prosentin ääniosuudella. Mannerheim 1944 yksimielisesti.

Suomi 100 vuotta Toivotaan,että TV ja lehdistö keskittyvät Linnan juhlissa enemmän puvunkantajaan, kuin siihen mitä heillä on päällä. – MK

Sotavuodet tuottivat torjuntavoiton Suomelle. Sen vuoksi juhlimme itsenäisen valtion 100-vuotispäivää. Eläköön Suomi!


Venäjää vastaan pitääkin varautua. Presidentti on johtanut suomalaisten mielestä hyvin ulkopolitiikkaa. Se näyttää ruskeakielisiä sapettavan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet