Tekstarit: Hallitus antoi tyhmyyttään valiokuntien puheenjohtajuudet oppositiolle ja nyt itketään, kun lehmänkauppa meni reisille

Petri Pekkola (vas.) unelmoi terveistä ja hyvinvoivista ihmisistä ja ympäristöstä. Mitä pahaa siinäkin nyt sitten muka on?

Hallitus antoi tyhmyyttään valiokuntien puheenjohtajuudet oppositiolle ja nyt itketään, kun lehmänkauppa meni reisille.

Kotkansaarelle palanneena 40 vuoden jälkeen ihailen viihtyisyyttä, kauneutta. Ja päätin kantaa korteni kekoon oman kaupunkini puolesta. Roska päivässä pois pilaamasta ihanaa kokonaisuutta. Tuu siekin mukaan!

Mistä tietoa missä on Karhula ja missä Helilä? Pahempi Karhula vai Kymi? Pahin; Korkeakoski, Laajakoski vai Peippola? – 30v tiedottomana

Miksi kaupoissa on myytävänä pensasmustikka- ja mansikkarasioita, joiden sisällöstä suuri osa on pilaantunut? Olen usean kerran joutunut sen toteamaan. Onko sama mitä myydään?

TV 1:n tentissä Juha Sipilä (kesk.) jatkoi pullistelua 140 000 työpaikalla toistakymmentä kertaa, vaikka syy työpaikkoihin on pääosin johtunut Euroopan ja maailman taloudellisesta tilanteesta.

Ennen vaaleja puolueet esittävät asioista omat näkemyksensä ja hallitusneuvotteluissa sovitellaan näiden pohjalta hallitusohjelma, jonka mukaan toimitaan. Miksi puhutaan aina vaalilupauksista ja takinkäännöstä, kun näin ei ole?

Haminan suurlipputangon kustannuksiin kuuluu myös tontin vaihto Senaatin kanssa. Uusi ajoharjoittelupaikka vei rahaa 300 000? – Tiedot julki

Eikö kukaan palauta Juha Sipilää maanpinnalle. Työllisyys nousi Suomen hallituksesta riippumatta, koska maailman talous nousi ja asiakas maissa investoinnit lähtivät käyntiin. Inhottaa tuo katteeton omahyväisyys. Sipilä pitää Suomen kansaa tyhmänä.

Jotakin rajaa mediallakin pitäisi olla. Kevättalvella vettä jäällä on täysin normaalia, ei ole ilmastonmuutosta. Kaikesta vedetään sama visio.

Vai köyhyys historiaan. Ei vaan koskaan toteudu. Joka puolue tahansa muodostaa oman eliittipiirin. Kapitalismia on pelättävä, työttömyys nöyryyttää.

Kelpaako hautausmaakaan? Viekö netti kaiken elämän ilon? Joukkoliikennettä ei suosita. Autolla ajoa vältä, pyörällä salaatinlehti suussa 20 kilometriä.

Kantasatamasta pitäisi tulla uusi helmi Kotkan kaupunkikuvaan. Miksi päätökset siitä, millaisia rakennuksia sinne rakennetaan, tehdään Mikkelissä?

Kymsote on sairastuttanut tiloillaan monta hoitajaa työpaikkakyvyttömiksi. Pienillä järjestelyillä nämä ammattilaiset voisivat kotoa käsin tehdä terveysaseman puhelujonojen purkamista. Tästä hyötyisivät kaikki.

Kotkalaisen koripallon menestys niin miehissä kuin naisissa perustuu ulkomaalaisvahvistusten suureen lukumäärään. – Ex-urheilija

Juha Sipilän TV-tentti oli poliittinen spektaakkeli. Tosin toimittajat jatkoivat vastenmielistä inttämistä .Uutta poliittista keskustelukulttuuria tarvittaisiin.

Sulavien lumien poisajo näyttää olevan tärkeämpää kuin asuinalueiden katujen auraaminen. Autot uppoavat pohjiaan myöten sohjoon eikä meinaa päästä eteenpäin. Korvaako kaupunki mahdolliset vahingot?

Hyväntuulentiellä peltipoliisin edessä hiljennetään ja sen jälkeen hetki ylinopeutta ja ohituksia jne. Kyllä kuskit ovat viisaampia kuin peltipoliisit.

Olen "rasisti": tupakanpolton, sairastamisen sairauden, asiattoman liikkumattomuuden aiheuttaman läskistymisen ja muun - "haahuun" suhteen. – SK

Vai on nyt terveyskeskuksen puhelimet tiltissä! Kokemuksemme mukaan ne ovat olleet tiltissä vuosia. Eikä takaisinsoitto ole toiminut kuin harvoin. Jonotusajat hurjia ja ei aikoja lääkärille saa! Vieläkö voi huonommaksi mennä?

Toivottavasti Trump asettaa järeät pakotteet NS-putkihankkeelle. Kääntyy kevyesti Suomenkin takki Euroopan neuvostossa. Hanhikivestä eroon heti!

Vähävaraisena en äänestä puoluetta, joka energiaveroilla nostaa ja "ohjaa" asumisen taikka liikkumisen kustannuksia. Muita keinoja on löydyttävä. Taitaa mennä ääni persuille. Eurot on finiitto.

Kyllä ärsyttää taas nuo vaalinaamat tienvarsissa ja lippulaput postilaatikossa. Olisitte tarjonneet niillä rahoilla vaikka rokat sellaisille, joilla ei ole varaa edes näihin tekstareihin.

Kansanedustajiksi on pyrkimässä Kotkan kaupunginhallituksen jäseniä, jotka eivät ole pystyneet sopimaan katuvalaistuksen palauttamisesta asuinalueille.

Luetuimmat