Tekstarit: Veronmaksajien rahoilla on varaa purkaa taloja, mutta ei ylläpitää!

Armeijan johtajakoulutus — mainonnalla harhautetaan nuoria naisia luulemaan, että armeijan käskytys-/pakottamismenetelmiä voitaisiin käyttää siviilielämässä, jossa tulosjohtaminen perustuu työntekijöiden oma-aloitteellisuuteen ja omaan ajatteluun, jotka ovat armeijassa täysin kiellettyjä. Armeijan johtajakoulutus toimii kyllä esimerkkinä miten ei saa johtaa yrityksissä.

Huumebisnes vankiloissa. Mikä ero on vangilla ja vartijalla? Vartijalla on avaimet!

Kymsoten lääkärivajaus, kirjoittaa itse kirjeisiin osoitteet käsin. Reseptien lomassa?

Ikiliikkuja on keksitty. Auto lataa itsensä, mitä kovempaa ajat ni sitä enemmän tuulivoimaa. Pimeällä kunnon valot lataa aurinkopaneelien kautta akkuja.

Kukahan ohjeistasi pääministeriämme pukeutumisetiketissä esim. valtiovierailulle. Nyt oli kuin sukkahousut päällimmäisenä. Etiketti ja tyylikkyys ensin eikä katumuoti. Voisikohan hiuksetkin ehkä sitoa kiinni. Hävetti uutiskuvat Virosta. Arvokkuutta valtion edustajalta voi toivoa.

Tuli mieleen vanha kouluajoilta: ...kun sa miehen otat. Ota se niin reilu, ettei se myötä ja vastamäessä heilu. Jotenkin tolviisii. Perseelleen meni. Nuorena on tosi sinisilmäinen ja kokemusta vailla.

Veronmaksajien rahoilla on varaa purkaa taloja, mutta ei ylläpitää! — Ristinkallio