Tekstarit: Kiitos sinulle, joka löytäessäsi pudonneen pankkikorttini K-raudan luota toimit rehellisesti!

Näin kuntavaaleja odotellessa alkaa pikkuhiljaa muistelemaan, että mitähän nämä nykyiset "päättäjät" ovat puuhastelleet? Ovatko saaneet mitään merkittävää aikaiseksi? Oma tahto, vaiko ryhmän mielipide? Kompromissi on tuttu lausahdus? Vain "rouva X" saa tiedottaa? Jotainhan siitäkin voi päätellä? Sit torille pari päivää ennen vaaleja?

Väksyn kentän räksyttäjät. Näiden ihmisten jotka koiraansa ns. kouluttavat pitäisi olla koiraihmisiä, mutta niissä piileekin se kiduttaja. Nämä isot paimenkoirat pidetään pienissä häkeissä ja koulutuksessa hakataan. Tiedän muutaman joilla myös kotona koira häkeissä. Onko oikein, kysyn vaan?

Kotka ei saanut satamaan ravintolalaivaa mutta ruma ravintola proomu kyllä. Proomu

Onko Marinin hallituksen aikomus ottaa Suomen kansan vastuulle rikkaitten siirtomaaisäntien Italian ja Espanjan valtioiden velkoja? Maiden, jotka sijaitsevat etelän lämmössä.

Kiitos sinulle, joka löytäessäsi pudonneen pankkikorttini 20.5 K-raudan luota toimit rehellisesti! Uusi kortti matkalla. Hyvää kesää!

Kipparin ja Bensiksen ruokalistoille toivoisi enemmän kalaruokia . Eikä tilliä, se vie kalan maun .

Tiedoksi pyykistä hermostuneelle: On paljon niitä, jotka joutuvat pyykkäämään pyhät ja arjet, esim. omaishoitotyöhön liittyen. Mieti sitä.

Luetuimmat