Tekstarit: Kotkassa valot palavat päivällä, mutta eivät yöllä

Kommentti parin päivän takaiseen pääkirjoitukseen. Rekat ovat valitettavasti osallisina kuolonkolareissa liian usein. Mutta usein uutisen lopussa, henkilöauto suistui tuntemattomasta syystä rekan eteen. Lähtemätön jälki monelle.

Kyllä on törkeitä ihmisiä. Kelle tahansa voi tulla sairaus, joka hidastaa hänen toimintojaan. Mutta jos sivistys ja empatia puuttuu, sitä mikään ulkoinen ei korvaa.

Onnea maailmanmestari Rasmus Kuparille! Hienoa mitä teitte. Tuleeko poika saunomaan Kotkaan? – Titaanifani

Kiitos, että ei suolattu kantatietä lauantaina. Oli upeanhienoa kuiva keli ja maisemat!

Nyt mietityttää. Onko tehdaspaikkakunnat syöpäriski? Mitä piipuista tupruaa?

Uusivuosi meni joo, mutta kun otin kantaa ilotulitusrakettien väärinkäyttöön, niin sain uskomattoman paljon vihamielistä palautetta ja jopa törkeää uhkailua. Kaikki tämä vain siksi, että ettei kiellettäisi rakettien myyntiä. Oli järkytys huomata, miten paljon joissakin ihmisissä on vihaa.

Sekavat sudokut. Vähän enemmän loogisuutta laatimiseen!

Sunnuntaiaamu ja pyörälenkki Haminan kaupungissa. Ajamattomat pyörätiet ja jos ajettu, niin kovalla vauhdilla, että tiessä aaltoja eikä pohjaa myöten. Sääli rattaitten työntäviä. – Pyöräilijä

Autojen jatkuva säilyttäminen Lavansaarentiellä estävät liikennettä ja talvikunnossapitoa sekä ovat riski jalankulkijoille, koska jalkakäytäviä ei ole.

Onko ihan pakko suolata niin paljon, että tiellä voi veneillä?

Maapallo voi huonosti. Syyt ovat globalisaatio, väestöräjähdys sekä turismi. Asioita ei kuitenkaan haluta muuttaa. Paha paikka.

Minä olisin halunnut syödä vielä uutenavuotena paikallisen leipomon joulutorttuja, mutta kuten Issu Huovinen totesi, myynnissä oli vain Runebergin torttuja ja laskiaispullia! En ostanut.

Voi Kotka, minne päädytkään, kun kyläpolitiikot yrittävät edelleen johtaa täällä. Olette jo näyttäneet mihin taloudelliseen ahdinkoon olette kaupungin ajaneet! Kukaan muu ei kelpaa. Kuten ei kulttuurijohtajaksikaan johtajakoulutetut muualta!

Hurjalta näytti, kun skootterilla vedettiin pulkkaa Temppelikadulla!

Pitäähän sitä "säästää", että saadaan Haminassa lippu korkealle! - Sp

Sami Virtaselta hyvä, analyyttinen ja kiihkoton kanta turvapaikkaprosessin korjaamiseen. Sitä tarvitaan, jotta väärinkäytökset saadaan kuriin.

Pitäisikö Kotkan liikuntatoimen järjestää ilmainen hiihtokoulu? Sillä poistettaisiin Karhuvuoren hirveän murhamäen aiheuttama kauhu.

Kotkassa valot palavat päivällä, mutta eivät yöllä.

Luetuimmat