Tekstarit: KymSotku on ajamassa alas ennestäänkin huonoa terveydenhoitoa

Sen jälkeen kun Mylly ja Korttelikoti mainostivat halpatyövoimaa vanhuksille korottaen tulorajaa 1 400 euroon, loppui tältä yrittäjältä työt lähes kokonaan. Miksi Kotkan kaupunki ei ymmärrä, että yrittäjä jää täysin tyhjän päälle, eikä pysty edes laskujaan maksamaan. Tulot alle 400 e/kk.

Konserttitalon ulkoseinään, kadun puolelle, voi kiinnittää Lenin-laatan. Yleisölle näkymättömien aurinkopaneeleiden asentaminen katolle on kielletty.

Jo oli uskomaton esitys VM:lta! Poskettomasti lisää rahaa puolueille ja avustajien palkkoihin. Nyt olis kansan reagoinnin paikka! Rahaa luvataan joka suuntaan, tulopuoli täysin auki!

Ihme touhua SDP:ltä Al-Taee sai huomautuksen ”vihapuheistaan” ei rangaistusta. Eli mitä vain voi tehdä, jos pyytää anteeksi. Persu olisi kyllä tuomittu. Täytyypä pyytää seuraavan kerran poliisilta anteeksi, jos sattuu ajamaan ylinopeutta.

Melkoisen röyhkeä temppu lähteä korottamaan puoluetukea tilanteessa jossa useiden puolueiden kannatus sakkaa! Puoluekentän tiivistämistä sen sijaan tarvitaan, eikä lisää rahaa!

On lääkäreitä jotka eivät kysele eivätkä kuuntele potilasta. Moni sairas jää ilman auttavaa hoitoa tällaisen lääkärin kanssa.

KymSotku on ajamassa alas ennestäänkin huonoa terveydenhoitoa. Sairaat ovat säästökohde. Haminassa ei ole kohta mitään. Päättäjät, ryhdistäytykää!

20 euroa pieneläkeläisille vie maan perikatoon, mutta 17,5 miljoonaa poliitikoille itselleen ei tunnu missään!