Tekstarit: Kymsote on tehnyt kaiken sekavaksi. Hoitoon ei enää pääse. Ketä Kymsotku palvelee? Asia, jota ei olisi pitänyt tulla ensinkään.

On tämä sittenkin jotakin! Suomen suurin siniristilippu! Onnea ja menestystä jatkolle! Näin ollen.

Onneksi meillä on vapaus äänestää ketä haluamme, eikä näitä lehden mainostamia omia ehdokkaita. Mitä istuvat edustajamme ovat tehneet kulmakuntansa hyväksi? Mielenkiinnosta vaan kysyn.

Keskiviikko-liitteessä (13.3.) "Aurinkoa purkista" on virhe mittayksiköissä. D-vitamiinin saanti ja suositukset ilmoitetaan mikrogrammoissa, ei grammoissa. –Erja

Haminan kaupungilla hiekoitus toimii kuin Pampyölin porttivartio – ei mitenkään.

Lasten on osallistuttava vanhempiensa hoivakustannuksiin enemmän. Ehkäpä sillä olisi myönteistä vaikutusta myös syntyvyyteen.

Suomalainen kulttuuri on alkoholisoitunut ja väkivaltainen. Erityisesti naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta on vakava ongelma. Suomalaisella miehellä on tässä mielessä huono maine.

Soten "jarruttaja" julkaisee torstaina 14.3. listansa soten asiantuntijalausunnoista? Onkohan asiaan myönteisesti suhtautuneiden asiantuntijoiden lausunnot myöskin huomioitu? Kyselkääpä professori Hiilamon näkökantoja asiaan.

Gallupissa vasemmisto 0,5 prosenttiyksikön päässä kansanedustajapaikasta, jonka se veisi kokoomukselta. Silti Kymen Sanomat ei tohdi vetää kotiinpäin? - PP

Kymsote on tehnyt kaiken sekavaksi. Hoitoon ei enää pääse. Ketä Kymsotku palvelee? Asia, jota ei olisi pitänyt tulla ensinkään.

Eläkeläisten on syytä muistaa, että nykyiset perussuomalaiset olivat hallituksessa ollessaan päättämässä eläkkeiden leikkauksista ym. leikkauksista. Ihmettelen gallup-nousua.