Tekstarit: Rakentamisen taso laskee Suomessa kuin se kuuluisa lehmän häntä!

Palkkojen korotukset järjestäytymättömien tuloilla. Käytännössä hintoja, palvelu- ja muita maksuja korottamalla. Kun liittojen johtajat ovat pienituloisten asialla tarkoittaa se, että otetaan köyhiltä. Kansa on taloudellisesti kahtia jakautunut ja pienituloiset elävät yhä huonommin.

Hienon jouluaattotilaisuuden organisoija sanoi radiohaastattelussa pariin otteeseen "tämä on aivan älytöntä" – siis asian hyvä eteneminen. Näinkö sekaisin jo ollaan sanojen merkityksistä? Mieletön juttu.

Kun Haminan uimahalli 50 vuotta sitten rakennettiin, olisi puolustusvoimat halunnut osakkaaksi. Mutta täällä tehtiin oman pään mukaan ja nyt ollaan lirissä. Kuitatkaa kuukausittainen 9 tonnia rakentamalla kolme kerrosta asuntoja hallin paikalle ja päälle.

Kirkko tuntuu olevan jatkuvasti Hannu Eklundin hampaissa. Mitä häneltä on pois, jos toisia ihmisiä kuuluu kirkkoon? Luulisi ns. vapaa-ajattelijan päinvastoin pyrkivän edistämään yksilöllisten mielipiteiden vapaata muodostumista. Olkoon kyse esim. uskomisesta kirkon sanomaan, Leniniin tai olla uskomatta mihinkään.

Miksi pitää olla jouluna lunta, tai muulloinkaan talvella, töitä se tuo tullessaan? Ja heille, jotka sanovat, että tuohan lumi valoa, hommatkaa otsalamppu jos ette muuten näe kulkea!

Prisman pesukatu vaikuttaa hukkainvestoinnilta, aika harvalla käytöllä taitaa olla? Ravintolamaailman kalliilla kahvinhinnalla yritetään ikävästi paikata tappiota.

Anna lapselle ja lapsen lapselle raitis joulu. Viinaa ehtii vetämään myöhemminkin, mutta jos jouluna oltaisiin selvinpäin. Vähemmän kotihälytyksiä, pahoinpitelyjä ja äitejä lapsineen turvakodissa.

Kuka tai ketkä saivat aikaiseksi hyvin alkaneen Rytäniemen ryteikön parannuksen loppumaan? Ihmetyttää tämänkin vastustus. Näköjään halutaan, että paikka on nimensä mukainen.

En vastusta hävittäjien hankintaa, mutta määrä tuntuu edelleen perustuvan Pariisin rauhansopimuksen 60 sotilaskoneen rajoitukseen. Muutaman koneen vaihtaisin tehokkaaseen ohjustorjuntaan. – Tarkkailija

Meillä isovanhemmat tulevat meille jouluna eikä toisinpäin. Ei tarvitse stressata heidän. Kaikki on valmista senkun pöytään istuvat. Meidän ainoa toive heille on, että olisivat kerrankin selvinpäin.

Oliko se niin, että moottorikelkalla ei saa ajaa kaduilla tai teillä? Paitsi Purolantiellä toki...

Rakentamisen taso laskee Suomessa kuin se kuuluisa lehmän häntä! Mistä uusia osaajia alalle? — Raksalla raatava

Luetuimmat