Tekstarit: Suomen ankein kauppakeskus löytyy varmasti Jumalniemestä. Ei minkäänlaisia jouluvaloja tai koristeita. Ei edes joulukuusta.

Suomen ankein kauppakeskus löytyy varmasti Kotkan Jumalniemestä. Ei minkäänlaisia jouluvaloja tai koristeita. Ei edes joulukuusta.

Tulisi jo lunta ja pakkaset, riittää jo tämä yltiöpäinen suolan kylväminen kuivalle asfaltille. – Nastarenkaat

Rauhalan pikkutiet on viime viikon hiekoitettu, ei suolattu. Upeaa hyvää käytännön järjen toteutusta. Kiitos!

Kuka duunari kehtaa olla kateellinen nyt vapaalla oleville kahvilan asiakkaille, jotka ovat olleet työelämässä, jopa lähes 50 vuotta, ja valtio syö heidän ansaitsemansa eläkkeen tällä menolla, niin että ei ole varaa kahvilla istua. – Pitkä työura takana

Tärkeämpää kuin itse rikos, on se kuka rikoksen tekee. Kun valkoinen kantasuomalainen raiskaa, syyllinen on lähinnä uhri, mutta kun värillinen maahanmuuttaja raiskaa, poliitikotkin kauhistelevat kuorossa.

Kaupungin kokoon nähden yli-innokas ja ylimitoitettu pysäköinninvalvonta aiheuttaa vahinkoa Kotkan matkailuimagolle. Mikäköhän mahtaa olla tulojen ja menojen suhde, koska kyse ei varsinaisesti ole liikenneturvallisuudesta?

Hyvä kirjoitus Issu Huoviselta. Kyllä varmaan iäkäs mummo ja vaarikin haluaisivat joskus päästä valmiiseen joulupöytään vaikka siellä mummolassa. Tämä jouluvouhotus on kyllä stressin paikka monelle kiireettömään elämiseen tottuneelle mummolle ja vaarille. Moni varmaan huokaa, että onneksi joulu on vain kerran vuodessa!

Vahinko, että Kuusisen kalakauppa-asia äityi arvovalta kysymykseksi, josta kukaan ei hyödy. Olisi odottanut ja suorastaan velvoittanut, että vahvempi osapuoli helposti olisi löytänyt kaikkia osapuolia tyydyttävän ja rakentavan ratkaisun.

Lehden takasivu on tosi hyvä paikka TV:n suorille urheilu-ohjelmille. Helppo seurata, kiitos! – Lehden tilaaja, urheilun seuraaja

Ajelen valtamerilaivalla Kolumbiaan, yksin. Hakemaan litiumia. Poltan kannella sätkän, ilman filtteriä, karistan taskuun. Naapuri vaihtaa ökymersun sähköiseen Teslaan. Kotona paikkaan armeijan vanhan fillarin kumin, uudesta pitäisi maksaa kierrätysmaksu. Hymyilen, tein ekoteon. - Joulumieli

Eräät haminalaiset "osaajat" opastavat kirjoituksillaan valtakunnantason päättäjiä. Onkohan aihetta moiseen? Sanonpa, että opetelkaa te vaan niitä haminalaisia tankotanssin askeleita. Hyppy, hyppy, hyppy, (tuntemattomaan). On siinä vetovoimaa kerrakseen. Voi voi.

Kotka on menettänyt yhden tärkeimmistä "diakoneista", joka toi monelle pyyteettömästi avun ahdingossa. – Yksi avun saaneista