Tekstarit: Voisihan sitä golfiakin kokeilla, jos lajissa nousisi syke ja palaisi rasvaa

Kuka voisi kertoa, mikä on vesimittarin vaihtoväli? Meidän taloyhtiössä huoneistokohtaiset mittarit on olleet lähes 30 vuotta ja ovat tekniikaltaan jo vanhentuneita.

Miksei ”Kymsotku” lopeta koko sairaanhoitoa, kun se tulee niin kalliiksi? Eihän se toimi nytkään. Sairaat unohdetaan lopullisesti oman onnensa varaan ja rahat säästyvät!

Sanastoon tullut ”sananvapausrikos” Venäjällä, Unkarissa, Kiinassa ja Suomessa. Valtiovalta käyttää sitä kaventamaan kansalaisten oikeuksia eli sananvapautta, ja tämä jos mikään on ”laillinen” rikos.

Kevytauto on normaali henkilöauto, jossa on kaikki mahdolliset turvavarusteet! Mopoauto on kuin pahvia, jossa ei säily kenenkään henki! Mopoautot, jos jotkut, pitää kieltää! Kevytautot äkkiä tielle, jotta nuoret voi ajaa turvallisesti!

Voisihan sitä golfiakin kokeilla, jos lajissa nousisi syke ja palaisi rasvaa. – Kestävyyslajien harrastaja

Stefan Sterlingin rakennus on ainoa valopilkku yrittäjyydestä satamassa, kaikki muu purettu; tavara-asema, kiskot, varastoja, vanhat alukset häädetty. Yksityisyyttä ei sallita. Virkamiehetkö johtaa yrittäjyyttä? – Surullinen

Taas yksi tuttavaperhe tekee muuttoa Kotkasta. Liian muslimimyönteinen ja kristinuskon vastainen kaupunki. Päiväkoti ja koulu olivat viimeinen pisara. Surullista.

Sivistymättömyys on iskeytynyt aallonpohjaan. Ihmisten käytös ja kielenkäyttö on niin läpimätää, että kuvottaa.

Mopojen suuret pakoputkiäänet olisi saatu jo kuriin, jos ne olisi laitettu vuosittaisen katsastuksen piiriin, kun liikennelakia muutettiin. Kun muiden turva-asioiden, valot ja jarrut, lisäksi olisi mitattu, ettei pakoääni ylitä 60db ja putki on alkuperäinen, jonka pyörien valmistajat ottaisivat huomioon ennen niiden toimittamista tänne, olisi moni hyvillään.

Miksi kaupungin liikuntalautakunta on laiminlyönyt Tavastilan liikuntakentän ja laitteiden kunnostuksen? Säännöllinen huolto on aina halvempaa kuin uusien ostaminen. Kalliit kuntolaitteet on syytä kunnostaa ja koko kenttä hoidettava kuntoon. Tavastilasta on pitkä matka ja huonot yhteydet muille kentille. Rahaa kyllä on, jos sitä vaan halutaan käyttää. – Elsa

Eivät tarkastajat ilmeisesti uskaltaneet polkea Kuusiseen. Suosittu pyöräilykohde.

Samat pohatat, jotka siirtävät työpaikkoja ulkomaille, sättivät ja syyllistävät työttömiä ökyjahtiensa kansilta. Aika jänskää.