Tekstarit: Eikö Juha Vainio olisi jo saanut levätä rauhassa?

Ihan turhaa syyttää työttömiä, työkyvyttömiä, sairaita ja pakolaisia verorahojen kulutuksesta, kun kaupungit polttavat verovaroja kaikenmaailman jättilippuihin ja muihin pölhöprojekteihin.

Kotkan kirkon tornista on kellon valot pimeänä, eikä tornia ole mitenkään muutenkaan valaistu.

Valoisampi suhtautuminen Kantasatamahankkeeseen rakkaat ystävät! Monessa, jo toteutuneessa hankkeessa, alku on ollut hankalaa, mutta "lopussa kiitos on seissyt".

Vesa Levosen kannattaisi, vaikka vaalit lähestyvät, miettiä kuinka luotettavan kuvan asioidemme hoitajana paljastuksineen antaa.– Tuulikki Kaasinen

Maapallon ongelmien äiti on väestöräjähdys. Väkirikkaiden maiden väestön lisääntyminen täytyy YK:n toimesta pysäyttää nopeasti. Pian on myöhäistä

Mitä yleishyödyllistä on tässä ay-liikkeen ja demarien yhteisessä "kukkoilussa"? Yhteiskunta ja työväki "maksavat viulut". Lakkokenraalien liksat vaan nousevat. Toverihenkeäkö?

Eikö Juha Vainio olisi jo saanut levätä rauhassa? Onko aiheellista enää kaivella ryyppyreissuja ja perheasioita maineen ja helpon rahan toivossa?

Jokaisella on oikeus järjen käyttöön. Deletoidaan pois sellainen "voima", joka olisi luonut – muka – meidät palvomaan itseään. – Teknoäly

Rahaa tuntuu olevan kaupungilla kuitenkin, kun Marika Kirjavaista kuulee! Nyt sitten ensin katuvalot päälle, päiväkotien ja koulujen henkilökuntaa lisättävä, iltapäiväkerhoja lisää ja kouluavustajia. Kotipalveluun rutkasti lisää auttajia ja entäs mistä ne kunnan sote-rahat? Vasta näiden jälkeen Kantasatamaan, jos jää.

Taiteilijoille säännöllinen palkanmaksu on ihan ok. Työn tulokset ja tuotto jäävät tietysti silloin kokonaan palkan maksajalle, niinhän se on kaikessa palkkatyössä. – Hilja

Aleksis Kiven päivänä Karhulan S -marketin edessä lipputangoista vedettiin Suomen lippu alas jo noin kello 13. Punaiset marketin liput liehumaan. Olipa kiire eräällä Kotkan talohuoltofirman pojilla! Vähän sivistystä lisää tännekin!

Hallituksen kannatus lehmänhäntää, Juha Sipilän kakkara ilman mäntää, tulee vaaleissa jäätä ja räntää. Ei pahasti, vaan hyvästi!