Tekstarit: Redutti Kotkan ja Mussalontien luontonäkymä pilattu ällöttävän rumilla mainostauluilla. Ympäristö pilattu!

Eduskunta kiistelee ulkoministerin mielipiteistä. Venäläisten hämärämiesten maakauppoihin ei uskalleta puuttua, ainoa on Suna Kymäläinen. – Asiat tärkeysjärjestykseen

Kyllä hiukan huvittaa tämä päättäjien paniikki ulkomaalaisten maakaupoista! Ei varmasti ole kanttia pakkolunastuksiin, vaikka se on ainut oikea vaihtoehto.

Laki maakaupoista valmisteilla. Putinin oligarkkimafia on pian ostanut puoli Suomea ja laki vasta valmisteilla. On tämä varsinainen tsuhnien maa.

Kiitos sinulle, joka et osallistunut some-raivoon tänäänkään.

Redutti Kotkan ja Mussalontien luontonäkymä pilattu ällöttävän rumilla mainostauluilla. Ympäristö pilattu!

Kristinusko on sosialistisin uskonto maailmassa. Aito kristitty jakaa kaiken muiden kanssa ja antaa eniten vähäosaisimmille. Kuinka moni kristinuskolla ratsastava islam- ja homofoobikko elää kristillisesti?

Eikö Haminan päättäjät uskalla kertoa, mikä on 31 ulkovallan lahjoittajamaan euromääräinen osuus suurlipusta ja lippumaailmasta? Miksi se on salaisuus?

Nyt oli järkevä ja asiallinen kirjoitus turvapaikanhakijoiden kotoutumisesta tai sen esteistä. Todella varteenotettavia ja mietittyjä toimintatapoja! Hienoa Marita Hauhia.

Erityisesti Kotkansaaren valomainos rumentaa kaupunkimaisemaa. Puistotoimi tehnyt loistavaa työtä kaupungin kaunistamiseksi ja sitten joku antaa luvan tuollaiselle.

Eikö lukiolainen ymmärrä, että ilmaisia asioita ei ole olemassakaan (KySa 23.9.)? Kaikki ”ilmainen” revitään toisten palkoista ja eläkkeistä. Ota vastuu itsestäsi! – Eläkeläinen

Kotkassa lukiolainen saa jokaisena koulupäivänä yli viiden euron arvoisen terveellisen ruuan. Lukio kestää 500 päivää, joten kustannukset + - nolla euroa. – Matekisti