Tekstarit: Ensin rata sinne, missä sitä ei vielä ole

Hienoa että meidän haminalaisten ikioma surulippu liehuu taas uljaasti omassa surusalossaan!

Nyt riittää lääkärien vähättely koronaviruksesta. Rajat kiinni, matkustuskielto niihin maihin missä sitä löytyy.

Solvaaminen, pilkka, piikittely ja vääristely - ei sinänsä vihapuhetta, mutta typerää. Kunnioitus, kiittäminen ja yhteistyö taas on fiksua. Hyvänen aika.

Nyt kaikki kiivaasti matkailemaan, että saadaan tuotua ihan suomalaisvoimin koronaa maahan.

Jutussa Zsarista oli omituista ja epämiellyttävää vahingoniloa paikallislehdeltä. Miksi ei voi kirjoittaa yrityksen positiivisista vaikutuksista alueelle, vaikka on haasteita? Pelätäänkö, että positiivinen kirjoittaminen olisi ilmaista mainosta?

Hamina hoi! Kadettikoulunkadulla 28.2. ohimarssi. Väkeä ja julkisuutta luvassa. Toivottavasti tuon ohimarssin aikana ei kadunreunoilla ole risuja yms. sälää. – Huomioinut

Ensin rata sinne, missä ei sitä vielä ole, sitten vasta nopeita yhteyksiä Helsinkiin. Höpöhöpöä nämä tunnin junat. Jäitä hattuun hallitus.

Päättäjät ei todella usko ilmastonmuutokseen, jos istuu taksissa lähes kaikki välit. Muitten sielu paljon heikompi. Ei klapiakaan polttaa. Kamalaa.

Kuntien talous on kuralla. Milloin luottoministeri Paatero aloittaa vastuualueensa työt? – HS

"Onnellisuuskaupunki" voi olla karu. Jos on rahaa ja/tai omaisuutta ja alhainen veroäyri, kaukaisempiin palveluihin on varaa. Kotkassa köyhempikin voi nauttia elämästä. On ilma, maa ja meri. On perusturva.

Tämän ajan nuoria kun lähestyy, yleensä on kommentti, et painu ämmä vi...uun siitä. Tai muuten haistatellaan. Kyllä siinä motivaatiot kysellä häviävät.

Haminan Teatterin Kutsun sitä rakkaudeksi -näytelmä kosketti. Todella hieno ja tunteisiin vetoava esitys.