Tekstarit: Eikö Kymenlaakson jätteen roska-autot voisi järkiperäistää tyhjennyskäyntejään?

Kommunisti on se, joka on lukenut Marxia. Antikommunisti on se, joka on ymmärtänyt lukemansa.

Mitenhän on purkava yhtiö ja Kaakkois-Suomen ely-keskus huomioinut mahdolliset dioksidit ym. Hallan vanhan sillan välitolpan purkutyössä? – Huolestunut

Ei ole ihme, että syntyy kauppakuolemia. Nettikauppa houkuttelee. Tilaus kotiin tuotuna. Siitä huolimatta pitäisi olla näkyviä puoteja lisää, vaikkei niiden liikevaihtoa edistäisikään, silmäniloksi. Mitä arkikarnevaaleja pitäisi olla, jotta kadut täyttyisivät? Turistit tulevat ja menevät.

Vai salaisia ovat Old portin vuokratiedot. Kuinka nämä kehtaavat? Selvä asia, ei ole maksanut ainakaan Sawyerin yhtiö mitään vuokria. Sinking port!

Miksihän keikkamyyjät laittoivat aikaisemmin niin kehutun bastionin boikottiin tämän kesän osalta? Pennuille on loman päätösbileet, aikuisille ei mitään!

Kauan sitten minäkin valitin potilasasiamiehen kautta, puoli vuotta "yhtä helvettiä"! Vastaus tuli kolmen lääkärin voimin, että oikein on hoidettu! Kaupunginlääkäri sentään pahoitteli ja toivoi jatkossa sujuvan paremmin! Sujui, tulos näkyy reseptikansiossa!

Netittömät köyhät kyykympään; paperiset laskut kohta kympin kappale. Syttymätöntä mainossilppua pyytämättä tuhatkertainen määrä. Ilmaiseksi

Kotkaan on palkattu toinen toistaan korkeammilla palkoilla terveysjohtajia. Mitä ovat saaneet aikaan? Terveyskeskusten palvelujen saanti vain heikkenee koko ajan. – Potilas

Viestintäpäällikkö Mia Brunila: eikö Cursorin, joka hoitaa markkinointia ja tiedottaakin, apu riitä? Viestintääkin siinä sivussa. Tehostaisitte vain toimintaanne. Henkilöstöhän on yt-uhan alla koko ajan Kotkassa. Ylimääräistä lomaa saa viisi viikkoa! Cursorkin jo vähentää johtajaan!

Eikö Kymenlaakson jätteen roska-autot voisi järkiperäistää tyhjennyskäyntejään? Nyt isot autot pyörii samoilla kaduilla monta kertaa viikossa pienellä omakotialueella. Aiheutuu erilaisia ympäristöhaittoja ja vaaratilanteita. Jopa lauantaisin!

Kommentoidut