Tekstarit: Miksi Kymsote muuttaa puhelinnumeroita? —Hankaloitetaan taas lisää asioita

Hovinsaaren sillalta vähenee yhden kaistan verran autoja, tilalle on tuotu kymmeniä tonneja betonia.... Täh mitä.

Vinkki Haminan kaupungille. Lakatkaa maksamasta As Oy Satamakatu 3:n yhtiövastiketta. As Oy ottaa aikanaan osakkeet As Oy: n hallintaan maksamattomien vastikkeiden tähden. Näin niistä vastikkeista pääsee.

Minäkin kävin Koksissa. Olli kokenut, ylenpalttisen kohtelias, lääkäri! Lempeästi totesi, etten kuulu heille! Poliklinikkamaksun maksoin. Epikriisin saatuani huomasin, että olin maksanut tutkimuksesta, jota ei tehty, tulokset kyllä biomikroskopiasta oli!

Jotkut potilaat eivät halua koko ajan pitää sairauksiansa päällimmäisenä. Kun kuulevat, että joku asia on suunnilleen "kondiksessa", se työnnetään tietoisuuden taka-alalle, ja "revitään"käynnistä kaikki positiiviset puolet! – Se kummallinen potilas

Mites, kun sillä "kiviriipalla" on jo vahvemmat yhteydet Uudellemaalle kuin kymiläisillä? Eli, elinkelvoton Kotka! Muu Etelä-Kymenlaakso saa aina hävetä teitä.

Hannu Helinevan keskiviikon kolumni hiilinieluverosta oli hyvä. Itse ehdottaisin lisäksi, että saadut rahat jaettaisiin kuntiin ja metsänomistajille, joilla on tätä nielua paljon. Turhaa maksuja on verojen muodossa valtiolle antaa. Jospa tämä toisi isoja yrityksiä autioituneisiin pikkukyliin ja jotka saisivat muuttajia ja jossa olisi paljon parempi ilma hengittää.

Miksi Kymsote muuttaa numeroita? Hankaloitetaan taas lisää asioita. Eikö mikään riitä? Eikö ajatella sairaita. Ovatko sairaat vain kiusa Kymsotelle?