Tekstarit: Kauniit puistot eivät todellakaan saa jäämään Kotkaan

Joissakin liikkeissä myyjät eivät edes vaivaudu esittelemään autoja naisasiakkaalle.

Naisen vuoro päästä EU-komissaariksi, vaatii lehdistö. Tämähän on selvää naisten aliarvioimista, kun kyseenalaistetaan naisten oma kyky päästä virkaan ihan omin avuin ja ilman vuorottelua. Me too -liike herätys, nyt on toiminnan aika, jotta moinen mulle kans -vuorottelu loppuu.

Kauniit puistot eivät todellakaan saa jäämään Kotkaan. Yksityisyrittäjänä en pysty edes laskujani maksamaan, kun rikkaat ihmiset palkkaavat mieluummin Myllyn tai Sotekin puoli-ilmaisen työntekijän kotiinsa. Samaan aikaan vanhukset valittavat, kun moni haluaa muuttaa pois Kotkasta.

Sen minkä kiinalainen häviää suomalaiselle kulutuksessa ja ilmaston tuhoamisessa, sen Kiina peittoaa Suomeen verrattuna mielettömällä väestöllä.

Ruumisauton kuljettaja kääntyy toistuvasti ilman vilkkua. Tieliikennelain ja hyvien tapojen rikkominen epäkunnioittavaa vainajalle.

Hyvä Suomi! Varkaus- ja väkivaltarikokset sekä uhkailu kaupan henkilöstöä kohtaan lintukodossa vertailumaita Britanniaa, Hollantia ja Sveitsiä yleisempää! Käytännössä harvat ja valitut aiheuttavat tämän. Tarvitaanko saunareissua? Lait kuntoon!

Kymsote menee säästöt edellä. Ei ihme, kun osakkaina ovat peeaukiset kunnat, kuten Kotka. Palvelut heikkenevät, siitä on merkkejä. Johdossa vikaa?

Kymsoten yt-neuvottelulistasta "kolahti" kohta: toimintatavat! Siinä on mahdollisuus merkittävään joustavuuteen ja säästöihin tehostamalla ja sopeuttamalla yhteistyötä jo nyt ovat järjestelmässä merkittävässä roolissa olevien apteekkien kanssa!

Olipa rumaa tekstiä ammattikoululaisista. Meillä poika käynyt "vain" amiksen ja tyttärellä maisterintutkinto. Ja kas, amiksella on tosi paljon suuremmat vuositulot. Amis ajoi aina Volvolla kuten ajaa vieläkin, nyt uudella.

Milloin saadaan loppumaan kumin polttaminen Haminan keskustassa? Karmeaa jälkeä. Viranomaiset toimikaa.