Tekstarit: Nuuskan myynnillä ruokitaan rikollisuutta

Juho Eerola se ei pysty muuhun kuin vaahtoamaan maahanmuutosta. Tai no, olihan hän leikkaamassa lapsilta, työttömiltä ja sairailta.

Oulun tapahtumat ovat muuttaneet käsitykset mamumiehistä ja muistakin vieraista. Itse ovat syyllisiä. En haluaisi maksamillani veroilla heitä elättää. Kiviä voivat potkia kotonaankin. Suomen hallitus on täysi nolla. Jämäkkyys ja nopea reagointi, sitä ei tästä maasta löydy. - Vellikattila

Ranta-asukkaana en yhdy väitteeseen, että Virojoen vesistö olisi puhdistunut. Vedet rehevöityvät kiihtyvällä vauhdilla. Se, että muutama henkilö paikkaa taskunsa, ei saa olla perusteena, kun luontoa tuhotaan.

Ikävää, kun kokenut urheilija, kuten Kaisa Mäkäräinen lähtee selittelylinjalle.

Juha Sipilä vähätteli Iltalehdessä Oulun raiskauksia ja joukkoraiskauksia. Suomessakin niitä kuulema tapahtuu. Sipilän ulostulo enteilee, ettei hallitus tee uutta lainsäädäntöä, eli nostaa kädet pystyyn. Vatulointi jatkuu.

Samaa mieltä Kymsoten johdon harhaanjohtavista lausunnoista. Miksi kansalaisia johdetaan harhaan? Totuus on se, ettei mikään toimi vieläkään! – Tuntematon potilas

Kari Aihinen on mielestäni Suomen paras tv-kokki. Laittaa ruokaa kotimaisista aineksista. Björk ym muut ovat ok, mutta me kotkalaiset emme voi kääriä kengurua tms. banaanin lehtiin. Stockakin on Stadissa, mene nyt sinne reseptien perään? – Nykyinen Kotkan mummi ja ent. stadin tyttö

Virolahden kunta ei kuuntele asukkaitaan ja kesäasukkaitaan, vaan haluaa lisää kalakasseja mataliin lahdukoihin. Vilkkilän tura rehevöitymässä umpeen. – Kesäasukas

Husulassa kaksi vuotta tervettä koulua odottaneet, kärsivät oppilaat aiotaan siirtää toiseen huonosta sisäilmasta tunnettuun kouluun. Aivan järjettömän huono ja edesvastuuton suunnitelma! Päättäjät vastuuseen!

Kiitos Ismo Räty kun tulet pelastamaan Haminan seurahuoneen hotellin ja ravintolat alennustilasta.

Yrittäkääpä saada Amerikassa vaikka siivoustyötä, ja jos saatte, niin kokeilkaa sitten pärjätä siinä ja tulla toimeen. Huomaatte, miten helppoa Suomessa on eikä kilpailusta ole tietoakaan.

Trendituotteita, kuten nuuska, saa käyttää, mutta myynnillä ruokitaan rikollisuutta! Toinen vaiettu asia on kielletyt hormonituotteet, joita saa helposti! Niistä vaan ei puhuta, eikä hirveästi edes paheksuta!

Kokoomus ja keskusta haluavat yksityistää sairaanhoitoa veronkiertäjäfirmoille.

Kaupunginjohtaja johtaa virkansa mukaan kaupunkia. Jos rinnalle vielä tarvitaan ns. varjojohtajat, hallituksen ja valtuustoon lisäksi, niin outo juttu! Jos tulisi niin normaali hakumenettely, haastattelut testit, yliopistokoulutus ja yleisöhaastattelu oltava. Ei politiikkoja!

Kotkan tapahtumakeskus on tärkeämpi hanke kuin koulut, terveydenhoito ja uimahalli. Linja-autoasemaa ei tarvita. Köyhät kyykkyyn.

Kyllä Persut on tilanteen tiennyt. Nyt kaikki koittaa estää uuden jytkyn ennen vaaleja. Sitten lupaukset jää.

Luetuimmat