Tekstarit: Satamaan tarvitaan uusi tuulipussi

Pieni pyyntö sataman kehittämiseksi veromarkoin. Uusi tuulipussi käyttöön keväällä. Vielä tämän valmis ilomielin maksamaan.

Kepu pettää aina.

Sain erinomaista hoitoa Mehiläisessä, Koksissa ja kotihoidossa. Kohtasin vain ystävällisiä lääkäreitä, hoitajia ja muuta henkilökuntaa. — Tyytyväinen potilas.

Rinne otti hallitusveneeseen vaalien häviäjän Kepun, joka sitten huomasi tilaisuutensa ja heilautti venettä niin, että perämies meni yli laidan.

Hienoa, Outlet haudattu. Kyllä vanhaan kantasatamaan parhaiten sopii merelliset aiheet. Risteilymatkailun keskittäminen sinne kuulostaa hyvältä! Mitä muuta, sataman ja kaupungin historiaan liittyvää? Jes, tuulta purjeisiin!

Miksi kalliota räjäytellään Petäjäsuolla, vaikka kivilohkareita on tienoo täynnä? Eikö niitä voi käyttää ensin? Hurjaa ympäristön raiskaamista.

Rinne, Paatero, Husu Hussein, Hussein al Taae; siinä demareiden muunnellun totuuden puhujat. Ei hyvältä näytä.

Onneksi tekopyhä lähtee.

Kotkan ja Kouvolan lyseot ovat isoja tehtaita, jossa tehdään priimaa ja sekundaa sekä kaikkea siltä väliltä. Muut lukiot ovat keskitason pikkupajoja. — Maisteri x

Kotkalla on oikea visio, kantasatamaan ei rakenneta. Aikanaan väärä visio kansainvälisyys. Monet miljoonat hukkaan heitetty. Jatkoa toinen osa.

Kertahuuma ei vedä, on nähty monelta vuodelta. Länsi-Suomessa tehdään työtä joka ukko ja akka. Meripäiväjuna täyttyy Inkeroisissa, Kouvolasta tyhjänä.

Eläkeläiset nyt on "piru merrassa". TV:ssä Lindman sanoi seuraavansa taitetun eläkeindeksin "isän" Paavo Lipposen jalanjälkiä. Kauhulla vartun mitä tuleman pitää.

Laitoin poliisille ilmoituksen näistä Kotkassa illalla ja yöllä revittelevistä häiriköistä. Eivät tunnu itse ymmärtävän.