Tekstarit: Ei sitä Kyminkartanon koulun pääportin puuta ole pystytty käsivoimin kaatamaan

Hyvä Kotkamills! Hyvä Kiina! Suojaimet kaikille tai ainakin asiakaspalvelijoille ja riskiryhmille. Mallia maan hallitukselle, terveysviranomaisille ja varmuusvarastoijille.

Ei sitä Kyminkartanon koulun pääportin puuta ole pystytty käsivoimin kaatamaan. Onkohan käytetty mönkijää, mikä mopoilijoiden lisäksi käy paikalla pärisyttelemässä jopa keskellä yötä. Täytyyhän äidin "pikkukullilla" leluja olla.

Suojautuen viemme keuhkotautiselle mummolle ostokset ovelle, mutta jotkin sukulaiset käyvät vaan kahvittelemassa vähät piitaten tartunnasta. – Huolestuneet

Kun kylvää alipalkkausta ja työehtojen polkemista, niittää työvoimapulaa. – Maalaisjärki

Ilmestyykö Karhulalainen enää? Nettisivujen mukaan ei.

Ei ole kaikkia Kotkan katuja putsattu. Ruukinkadun loppupäässä tosi paljon hiekkaa, on kuin kuulalaakereiden päällä kävelisi.

Ulkoilkaa ihmiset – kävelkää, juoskaa, pyöräilkää – sitä ei ole kielletty. Ulkonaliikkumiskielto on asia erikseen!

Korona on tuonut uuden ulottuvuuden kyttääjien ah niin tylsään elämään!

Haminassa R-kioskin passiasiointi pitäisi siirtää takaisin viranomaisille. Asiakkaan kohtelu on todella kioskin luokkaa.

Talous kunnossa, seurakunnassa kaikki hyvin. Ruonalan kirkko myyty, Hovinsaari myyty, Aittakorpi myynnissä. Ja niillä rahoilla saadaan ehkä maksettua osa Kotkan kirkon ruusuikkunasta!

Jos ei ole karanteenissa, kaupassa voi käydä, mutta ei joka päivä tarvitse käydä, kerta viikossa pitää riittää. Apteekissakin voi käydä, mutta sinne ei edes joka viikko tarvitse mennä! Opetelkaa nyt olemaan itseksenne, jotta saatte edes kesällä olla keskenänne!

Miten on mahdollista, että Kotkassa kotihoidon työntekijät palaavat ulkomaan matkalta suoraan töihin ilman karanteenia. Todella edesvastuutonta.

Juu, kyllä ne kadut ovat putsattu, mutta keskeltä ajokaistaa. Kiveyksien reunat täynnä töhnää. Pyörätiet ok.

Kehityskulku: digitalisaatio, globalisaatio, polarisaatio, pilipalisaatio. Pölhöpopulistin manifestaatio.

Iäkkäille on varattu aamuseitsemältä oma aika kauppoihin. Parempi olisi yhdestä kolmeen, jolloin muilla on työaika. Vai katsotaanko, että kaupat on varattava työikäisille myös työaikana, kun töistä on niin helppo lintsata? Joissakin kulttuureissa ikääntyneitä arvostetaan ja tuetaan, ei pompoteta.

Ehkä meidän kaikkitietävän hallituksen olisi kannattanut kuunnella asiantuntijoita ennen kuin määräsivät maskit käyttöön kotihoidossa. Ei olisi vaatinut kuin pientä yhteen- ja kertolaskua tässä suojavaatepulassa. – Huolestunut

Kotkan Prismalle iso kiitos riskiryhmien huomioimisesta.

Hallitus torjui presidentin viikko sitten tekemän ehdotuksen perustaa erikoisryhmä torjumaan koronakriisiä. Nyt hallitus perustaa kriisiryhmän. Ihan itse. Meitä kun ei komennella.

Nimimerkille Kurinpito hukassa: Otan kiitollisena vastaan kaikki antamasi vinkit, kuinka kylillä ajelijat saadaan opetuksen pariin.

Haminassa alkaa minkkien ja supien loukkupyynti, toivottavasti samalla häviää runsas kulkukissojen määrä. – tt

Koululaisten lounaspakettien nouto täytyy järjestää niin, että lapsi itse voi hakea sen omalta koulultaan tai asuinpaikan läheltä. Lounas on kaikkein tärkein lapsille, joiden vanhemmat eivät huolehdi lapsestaan. Nyt jo kolme viikkoa nälkäisenä.

Naurettava ajatus sijoittaa suurlippuun lisää verorahoja. Koko liputus homma tuntuu naurettavalta humpuukilta.

Koronavirus on aiheuttanut meille paineita jo riittävästi. Silti joiltakin tahoilta jauhetaan jatkuvasti siitä "kenen nyrkin" pitäisi toimia johtajana maatamme kohdanneen koronaepidemian hoidossa? Asia on selvä. Pääministeri Sanna Marinin (sd.) johtama hallitus. Persujenkin olisi syytä ymmärtää oma asemansa (oppositio) eikä aiheuttaa lisäpaineita populistisilla puheillaan. – M70+

Uusimmat uutiset