Tekstarit: Lanssinkuljettaja pisti pillit huutamaan täysillä ikkunoiden alla, jossa nukkui pieni lapsi

Ei Sibeliuksen- vaan Sibeliuspuisto. Vai onko Kotkan puistot nimetty uudelleen?

Miten meni niin kuin omasta mielestä? Meripäivillä Kantasataman paras alue täysin tyhjänä? Oliko risteilyalus hukassa? — Meravigli

Kotka toitottaa Kymen Sanomien suulla, kuinka paljon väkeä kävi Meripäivillä Kantiksen mestoilla ja poliisikin kuorossa kehuen ettei rettelöitä. Ei varmasti ollut, koska ei ollut ihmisiäkään. Jututin useampaa kauppiasta ja tivolityyppejä ja heidän mielestä oli erityisen hiljaista jo toista vuotta peräkkäin. Olin itse myös paikalla ja klo 17.00 jälkeen oli todella vähän sutinaa Kantiksen nurkilla.

Saisiko Kotka houkuteltua paluumuuttajia lahjoittamalla näille viritetyn mopon ilman äänenvaimenninta?

Lanssinkuljettaja 29.7. klo 21.16 Loitsutiellä pisti pillit huutamaan täysillä ikkunoiden alla, jossa nukkui pieni lapsi. Herätti hänet kesken yöunien ja sai pelkäämään sireenin kovaa ääntä, niin ettei uskaltanut enää käydä nukkumaan omaan huoneeseen. Olisi voinut laittaa pillit huutamaan vaikka Ruonalan alamäessä!

Alkoholi tekee suomalaisista selvää. Kotkassakin näkee keskushermostomyrkystä elämänkumppaninsa tehneitä miehiä ja naisia, kaikissa ikäluokissa, ja heitä on paljon.

Persujen mielestä kansalaisten mollaaminen on vaan sananvapautta. Jos saman sananvapauden nimissä mainitsee jotain persuista, saa rikosilmoituksen. Miksi halla-aholaiselle vaalikarjalle pitäisi sallia erivapauksia? — Demariäänestäjä

Puuvenemessuilta jääneet laiturit voisi jättää Kantasatamaan kaupungissa asioiville veneilijöille.

Eerolalta vaaditaan tekstarilla oppositiosta ihmetekoja Kotkan hyväksi. Kunta- ja omistajaohjausministeri Paaterolta ei odoteta mitään. No, toisaalta en ihmettele, eipä ole Paaterolta kuultu juuri sanaakaan, mistään.

Kymen Sanomissa maanantaina Rönkön kirjoitus nuolee EU:ta. EU ei ole ikuinen Jumalan luomus, vaikka sitä itsestään niin uskottelee. Englanti on edelläkävijä, joka lähtee oman etunsa takia EU:sta anelematta armopaloja neuvottelukyvyttömältä EU:lta. — Follow me!

Hyvä kirjoitus Samuli Sibakoffilta 30.7.19. Ei aikuisetkaan tarvitse ns."leikkikenttiä", koska ne lapsiltakin hävitetään!

Kun kuopuksen kanssa vuonna 1990 muutettiin kaksin asumaan, asuntoon oli jäänyt kukka, anopinhammas. Vuosien varrella siitä "hajotettiin" lukuisia versoja. Se oli romanimummon kukka. En antanut talkarin viedä roskikseen. Siitä tuli satojen kukkalasten esiäiti.