Tekstarit: Työmarkkinoilla kokematon Juha Sipilä (kesk.) on opposition paras vaalityöntekijä

Rekkojen 80 km/h:n rajoitus tappaa ohituksissa sata ihmistä vuodessa ja vie verorahoja satoja miljoonia ohituskaistojen tekoihin. Tämä tientukko-asetus konkretisoi EU:n direktiivien vaikutuksen.

Miten poispotkittu ostaisi vähäpäästöisen auton. Kaikki vähäisetkin palvelut oman auton varassa. Pääsee ainakin jonottamaan. Ketä varten tämä maa on?

Valtion pitäisi jakaa syrjäytymispakkaukset, että voisi talvehtia pakkasten yli. Ei ole varaa maksaa itselle palkkaa. Vaatisi elintasoa.

Rahoitusyhtiöiltä tulee päivittäin lainatarjouksia sähköpostiin, vaikka yksikään niistä ei minulle lainaa antaisi. Syynä korkea ikä. Rajoitus on 75 vuotta. Huonoa on tiedon kulku.

Suomen kansaa verottamalla ei ilmastonmuutosta ratkaista. YK:n puututtava välittömästi väestön liikakasvuun. Nopeasti tuhansia uusia ydinvoimaloita. Aurinko, tuuli ja vesivoima. Maapallon rajat tulleet vastaan.

Ministeri Petteri Orpo (kok.) puhuu rikkaan miehen suulla. Ei kaikilla ole mahdollisuutta hankkia sähköautoa eikä maalämpöä. Julkinen liikenne takkuaa haja-asutus alueella. Ei vanha auto tallissa saastuta. Vero pitää kohdistaa kulutukseen, ei omistamiseen.

Saksa avaa uusia hiilikaivoksia. Suomessa Petteri Orpo (kok.) haluaa, että kansa ajaa talvella polkupyörällä lumisohjossa 30 kilometriä kauppaan taikka lääkäriin. Vanhukset ostakoon omakotitaloon hyppynarun, kun ei ole varaa ostaa öljyä. Kokoomukselta kylmää kyytiä kansalle.

Jos ja kun gallupien kärkipaikka irtoaa sillä, kun koko eduskuntakauden vastustaa kaikkia hallituksen toimia ja ylläpitää asioiden tahallista väärinymmärtämistä, niin onko millään sitten mitään väliä? Onhan oppositiojohtaja Antti Rinteellä (sd.) kokemusta on siitä miten asioita ei pitäisi hoitaa, tai jättääkö kokonaan hoitamatta.

"Valta neuvostoille", kaikui Pietarin kaduilla sata vuotta sitten. "Valta ay-toimistoille", hymistään nyt meillä. Jäljet pelottavat.

Työmarkkinoilla kokematon Juha Sipilä (kesk.) on opposition paras vaalityöntekijä. On nielaissut yrittäjien myrkkysyötin koukkuineen päivineen. Onnetonta!

Eipä tuo Fingerporin kaasujuttu paljon naurata. Ihmettelen, että Kymen Sanomat moista holokaustilla vitsailua julkaisee. Saksassa ei tulisi kysymykseenkään. Eettisyys ja moraali.

BKT:sta kaksi prosenttia eli 4 400 miljoonaa euroa vuodessa ilmastopuolustukseen eikä aseisiin toisia ihmisiä vastaan. Sähköautot puoleen hintaan, samoin taloihin maalämpöpumput ja aurinkopaneelit, ydinvoimaloita lisää, hiili- ja turvevoimalat kiinni, tuulivoimatuet pois, tuotekehitykseen 100 miljoonaa vuodessa ja sitä rataa niin hyvä tulee.