Tekstarit: Ei vaihtoehtoja politiikassa, kun kaikki puolueet ovat huolissaan ulkomaiden ihmisistä

Tosiasioita salaileva Hamina? Päiväkodin korjauksen kokonaiskustannuksia ei vielä kerrota? Miksi? Aina vain arvonlisäverottomia summia. Siinä suurlippuasiassakin. Pysykää "salaisina" myös vaalien lähestyessä.

Jos koskaan osa Haminan kunnallisvaltuutetuista heräisi ruususen unestaan ja tajuaisi, etteivät yhteiset rahat riitä kaikkeen turhaan hömppään. Matti kukkarossa.

Lähden risteilylle. Valtio antaa ruhtinaalliset yritystuet laivoille, joten otan vähän verorahoja takaisin. Ostan alkoholia vaikken tarvitse, valtio tukee viinanostoa komeasti. Maksan taas ilolla veroja!

Kyllähän Suomessa seksiin liittyvät lait onnistuvat, mutta Suomen turvallisuuslait ovat erektiossa. Viisi vuotta supistaan ja nyt peräti puhutaan.

Omantunnon kysymys: Jos ulko-ovella on ulkomaalainen tai muuten tuntematon, avaatko oven? Ainakin meidän kylässä ei avata naapurillekaan sopimatta.

Olihan demareilla ennen "munaa" asioiden hoidossa. Nyt on aatekin pahasti hakusessa. Ammattiyhdistysten tukemana demarit vastustavat kaikkia hallituksen toimia, ajattelematta lainkaan, miten esimerkiksi meneillään olevat voimatoimet hankaloittavat ulkopuolisten, syyttömien ihmisten elämää.

Pienet lapset tarhanpihalla Hovinpuistossa 10–20 metrin päässä kallioporavaunusta, kun rakennetaan uutta kerrostaloa naapuriin! Lapset ilman kuulosuojaimia!

Leninkin puhui hyväuskoisista hölmöistä. – Turun seutu ja saaristo

Ei vaihtoehtoja politiikassa, kun kaikki puolueet ovat huolissaan ulkomaiden ihmisistä ja leikkaukset suomalaisten eläkeläisten, työttömien ja lapsiperheiden toimeentuloon! Kaikilla huoli ulkomaalaisten toimeentulosta!

Kommandorynnäköllä hallitus näyttää eduskunnalle, miten pitää äänestää maakauppalakiasiassa. Vainoharhaiset sotahullut ovat saaneet ryssävihan iskostettua niin, että nyt jo tehdään venäläislakeja kuten juutalaislakeja natsi-Saksassa. Ja molemmat maan turvallisuuden nimissä. Eivätkö rasismilait suojelekaan kaikkia?

Haloo Hamina, ei lisää päälliköitä, joilla ei vastuuta mistään. Valvonta esimerkiksi rakentamisessa nolla. Rakennettu ilman suojausta päiväkoti. Uusi koulu, kuivaus tarkastamatta. Sopimukset julki

Kiitos Riku Pirinen, kun puolustat kotkalaista kulttuuria. Se on iso osa hyvinvointiamme.