Tekstarit: Salmenkylässä lapset hyppivät autojen eteen lumipenkoista, läheltä piti -tilanne torstai-iltana

Mitenkä kunnan työntekijä osallistuu, kun yksityinen lomauttaa? Ei mitenkään. Miksi yksityissektorin duunarin pitäisi kustantaa kuntaduunarin täystyöllisyys, jonka hän muutenkin veroillaan maksaa kokonaan?

Kuinka kohtelemme perheitä? Lapsille on tarjolla päiväkoti ja yökoti...

Parasta hoitoa tuntuvat saavan vanhukset ja vammaiset, joita ammattitaidottomat omaishoitajat hoitavat 24/7 pienellä, vaatimattomalla palkkiolla. — Työtä rakkaudella

Kyllä potkupallokenttä pitää lämmittää. Pienet koululaiset ei tarvitse iltapäiväkerhoa.

Onko ensimmäinen kerta kun satamassa sataa lunta? Ottaako kukaan munauksesta vastuuta vai syytelläänkö muita?

Suuri osa hallituksen tekemistä etuuksien leikkauksista on osunut lapsiperheisiin vuodesta 2015 alkaen. Todella orpoa sipilöintiä hallitukselta.

Suomen valtiolla on rahaa. Tällä verotustahdilla sitä kertyy isoja määriä väkisin, mutta mihin ne mahtavat mennä, kun kaikkein välttämättömimmistä menoista on muka pakko leikata?

Autoileva mummi se on kekseliäs! Lumiselta parkkipaikalta raskaat ostoskassit vaan lumikolaan, ja siitä vain ”liukkaasti” ulko-ovelle.

MTV3:n Yökylässä esitettiin vain vajaa vuorokausi Matti Nykäsen kuolemasta. Tuskin omaisten suosikkiohjelma nyt.

Leikari vetää porukkaa Rantahaassa! Silloin kun sijainti on hyvä ja vetäjät päteviä, niin homma pelaa! Toimivat teesit myös Kotkan kaupungille ja sen virkamiehille! 7-tie on mikä vetää! Ja Kotkalla Etelä-Suomen paras liikepaikka kanjoni ”Kotkan portti” jossa voisivat olla outletit, tapahtumakeskus, hotellit ja majakka baarit ym.

Kiitos lumityöntekijöille. Talven lumikertymä ollut puolet enemmän kuin aiempina vuosina ja kadut ovat hyvässä kunnossa. Jotkut valittavat pikkukökkäreistä, älkää välittäkö.

Salmenkylässä lapset hyppivät autojen eteen lumipenkoista. Läheltä piti -tilanne torstai-iltana. — Mustan Kian kuski

Mielenkiintoista kuunnella ja lukea lehdistä, kuinka vanhustenhoitoa pitää parantaa ja saada henkilökuntaa lisää. Sitten on Attendo, jossa päädyttiin irtisanomiseen, kun väkeä liikaa kotihoidossa.

Taas lehdessä kotihoito puheenaiheena, ei saa sijaisia mistään, vakituisia on vara irtisanoa. Päättäjät herätkää ja ottakaa vastuu.

Taloyhtiön kyttääjä useimmiten pitkään talossa asunut vailla omaa elämää haluaa hallita koko taloyhtiötä ja näin ollen vaikuttaa negatiivisesti kaikkien osakkaiden asumisviihtyvyyteen. — Osakas

Pelkääkö oppositio Sipilää? Suomea on nyt laitettu kuntoon Juha Sipilän (kesk.) hallituksen toimesta. Tulokset ovat kaikkien nähtävissä. Mutta mitä tekee oppositio? Jatkaa älytöntä räksytystään ja huutelee ilmoille muunneltuja totuuksiaan. Se huutaa, joka pelkää!

Kiitos katutoimiston väki! Yksi soitto ja lumityöntekijä tekemässä hienoa jälkeä. Kelpaa taas tällä kadulla ajaa ja asua!

Eipä ole Merenkulkijantiekään hurrattavassa kunnossa, lumia pois kaiketi vappuna.

Eduskunnassa äänestettiin hallituksen halusta laittaa hoitajien määrä kohdalleen. Kokoomuksen, keskustan ja sinisten kansanedustajat sekä ministerit äänestivät vastaan. Muistakaa äänestäjät tämä kevään vaaleissa.

Virolahden hautausmaan käytävät ovat tolkuttomassa kunnossa. Ruumisauton oli tarkoitus viedä vainaja ruumishuoneeseen, joka on jostain syystä siirretty pois hyvältä paikalta, kellotapulin alta, sinne keskelle hautausmaata. Luntahan siellä oli niin paljon, että autoa joutuivat ilmeisesti omaiset työntämään. Haminan seurakunnan hommia? — Sivusta seurannut

Mitä on ulkoministeri Timo Soini saanut aikaan muuta kuin muhkeat matkalaskut? Irakiin palautussopimus mm. tekemättä. Kimi Räikkönen ja Matti Nykänen lyövät kirkkaasti ulkomailla Timpan rukousaamiaiset.

Omaisen sairaalasta kotiutumisen yhteydessä hoitaja antoi ymmärtää, ettei kotiutettava apua tarvinnut vaan omaiset! Niin automaattiseksi on omaishoito tullut.

Voisiko vuoropysäköinnin aloittaa kaduilla jo vaikka marraskuussa, niin ihmiset oppisivat omaksumaan sen? Eikä sitten kun kaaos on jo päällä. Junttikansa kun ei opi hetkessä uusia asioita.

Kotkassa puhutaan jo taas veronkorotuksesta! Samaan aikaan jatkuu jo yli 20 vuotta jatkunut kunnan työntekijöiden ruokatunti (reilu)kotona käynti kaupungin kalustolla. Olisiko aika kutsua kellokalle?

Demareiden syyttely hallitusta kohtaan tuntuu sivusta katsottuna järjettömältä. Kun eivät itse pystyneet, eivätkä jatkossakaan kykene laittamaan paremmin maan asioita kuntoon. — Ihmettelen

Hyvinvointivaltio Suomi, maailman onnellisimmat ihmiset, kun vanhuksia ei lasketa.

Onko ihan pakko järeän aurauskaluston tulla Ristinkallion nukkumalähiöön, jossa vaan omakotitaloja, klo 6 sunnuntaiaamuna? Kaikilla makuuhuoneen ikkunat tiessä melkein kiinni. Eikö voi aloittaa muualta? Vähän säätöä sinänsä hyvälle hommalle pyydän monen puolesta.

Nyt puolustamaan Keilahallin avustuksia. Uusi halli olisi parasta. Paikkakin on jo varattu Karhulan uuden paloaseman kupeessa. Kori- ja lentopalloareenakin mahtuu Kyyhkylän pelloille uimahallin viereen. — Keilapallo

Maksullisia palveluja kotiin eivät ota ikääntyneet, jotka eivät ole tottuneet omia rahojaan käyttämään itseensä, omaksi hyväkseen.

Onko nyt kivaa, lumisateesta valittajat? Vettä ja räntää... saatte sitä mitä toivoittekin!

Asioin alkukuusta terveyskeskuksessa ja sain siinä luukulla aivan käsittämättömän huutoryöpyn päälleni ja toinen henkilö siinä vieressä vielä yhtyi tähän. Uskomatonta käytöstä koulutetuilta asiakaspalvelijoilta!

Jäisi rahaa elämiseen, jos lääkärilaskut ja sairauslaskut voisi toimittaa yhteiskunnalle! Vihainen ei saa silti olla! Tunteet kielletty!

Kokoomuksen ja Elomaan äänestyskäyttäytyminen kaupungin säästöistä päätettäessä ei edistä kansanedustajaksi pääsyä. Kaikki pois perheiltä ja lapsien hyvinvoinnista. Ryhmäkoot suuremmiksi juu ja sijaisia ei oteta!

Luetuimmat