Tekstarit: Onko nykyisen hiekoitussoran takana kenkäkauppiaiden, rengasvalmistajien ja eläinlääkäreiden salaliitto? Vanhanmallinen sora takaisin!

Onko Oulun raiskaajien julkinen tuomitseminen myös Me toon liian pitkälle menemistä? Osalle porukasta tuntuu valkoisen heteromiehen raiskaamiset olevan hyväksyttävämpiä.

Virossa muistomerkki kommunismin uhreille. Oli tähän mennessä pahin rikos ihmiskuntaa vastaan. SKP, VAS ja VAL, miten muistatte uhreja?

Miksi joku istuu kahvilassa ja minä raadan? Nykyduunarin kateutta? Menköön itse istumaan, niin katkeruus poistuu. Valinta vapaa. Lopputili vaan ja elämä ruusuilla tanssia istuen, heh.

Kotkalaisten perisynti on olla katkera kaikille, jotka elävät erilaista elämää kuin itse! Mitään ei saisi olla muilla erilaista kuin mitä itsellä. Pakkotyötäkin tuputetaan! Tyhmää väkeä!

Kierrä paikat, joissa ihmisiä ilman työvälinettä ja työhaalaria, jotta ei tule paha mieli!

Bordellit Ouluun on ratkaisu. Kelalta sitoutumissopimus käyttää näitä palveluja.

Ei kaikki ikään katsomatta halua tietokonetta, älyluuria ja ilman nettiä syrjäytyy, kaikki hoidetaan, ilmoitetaan siellä. Ratkaisuja vai pakko vähemmistölle?

Niin se vaan nousi, se Haminan natiseva lipputanko, johon ei voi nostaa suurlippua. Kai sekin "kaatuu" Juha Sipilän piikkiin?

Betoniporsaat olisi syytä laittaa takaisin Sutelan jalankulkusillan päihin. Nyt siitä ajetaan autoilla, niin etteivät jalankulkijat ja pyöräilijät ole missään turvassa.

1,3 miljoonaa eläkeläistä, menkää äänestämään puoluetta, joka haluaa poistaa indeksijäädytykset. Kohta Suomessa on satoja tuhansia köyhiä ikääntyneitä, kiitos Paavo Lipposen (sd.) hallituksen. Hintojen nousu ja inflaatio on monelle tuhoisaa.

Karhulan Shelliä voisi pyörittää kahvilana, kaikki tytöt osakkaana, esim TB:llä on tapana tai Haminassa vastaava tapaus. Vesi ei maailmanloppu.

Ennen olin kolmivuorotöissä. Moni luuli minuakin työttömäksi. Makuu- ja vapaapäivänä olisi oltava kotona piilossa, että maine säilyisi. — Ei kahvilla

Puolet ihmisistä käyttää internetiä. Onko se uutisen arvoinen? Mikä taho eniten hyötyy ihan oikeasti? Onko kaikilla töitä? Toinen puoli arvotonko?

Kun Haminan uimahalli 50 vuotta sitten rakennettiin, olisi Suomen valtio puolustusvoimineen halunnut osakkaaksi. Mutta täällä hölmölässä tehtiin oman pään mukaan ja nyt ollaan lirissä. Kuitatkaa kuukausittainen 9 tonnia rakentamalla kolme kerrosta asuntoja hallin paikalle ja päälle, siinä kansalaisen ehdotus.

EU:n kybervakoilukeskus perustettiin Suomeen sijaintinsa takia. EU—USA—NATO käyttää Suomen maaperää Venäjä-vakoiluun kiihtyvällä tahdilla. Venäjä yrittää tunnistaa vakoilijat. Se ei tee Venäjästä suurinta kybervakoilijaa Suomessa, kuten media asian päälaelleen muljauttaa.

Vartiointiliikkeiden työntekijät opastavat sivutoimenaan terveysasemien asiakkaita ajanvarausautomaattien käytössä, ja sen he tekevät suurella kohteliaisuudella.

Kytätäänkö Kotkassa otsa kurtussa kuka istuu ja montako tuntia? Kehotan hankkimaan paremman elämän! Oman sellaisen!

Ota lopputili tai mene poliitikoksi, jos tekee mieli laittaa koko Kotka sorvin ääreen. Eri asia on, palkkaako kukaan koko Kotkaa! Ehkä ei järjesty edes ilmaistyöpaikkaa!

Kymärissä ihana poliisijuttu, jonka paras anti oli meille kaikille sopiva huomio: elämähän on yleensä mukavaa ja kivaa!

Nyt en ihan ymmärrä tekstaria perjantaina, jossa rinnastettiin kauppojen, koulujen, kirjastojen jne. Halosen kalakaupan lopettamiseen? Kalakaupan lopettaminen on ikävä juttu. Asialla ei oo mitään tekemistä muiden lopettelujen kanssa, vaikka valitettavia ovatkin.

Johtuneeko joulun läheisyydestä, joku tonttu oli kehunut Putinia! — Rampe!

Eikö kaikkeen polttoainejakelupisteissä myytävään bensiiniin voi lisätä reilusti bioetanolia?

Ajoneuvoverotus käytön mukaan. Toinen ajaa järkevästi 5000 km vuodessa ja toinen rällää autolla huviajoa käymättä töissä 25 000 km. Saastuttajat kärsiköön. Ylinopeussakkoon saastutuslisä 50 e totalsumman päälle.

Ei saa yleistää; jos pussissa muut lakut on homeessa mutta yksi ei siltä näytä, söisitkö?

Taas yläluokalle tulossa lisäetuja. Sähkö-Tesla ajoon puoleen hintaan ja rahat varattomien veroista tai ikenistä.

Kuka tai ketkä saivat aikaiseksi hyvin alkaneen Rytäniemen ryteikön parannuksen loppumaan? Ihmetyttää tämänkin vastustus. Näköjään halutaan, että paikka on nimensä mukainen.

Luoja varjelkoon meitä, ettei vihreä liitto pääse valtaan. Tämä suurten kaupunkien puolue haluaa verotuksella panna maaseudun köyhän väen jalkamiehiksi sekä torpat kylmäksi.

Vihreät ja kokoomuksen Orpo markkinoivat sellaista mielikuvaa, että suomalaisten asumista ja liikkumista verottamalla, estetään maailman laajuinen ilmastonmuutos. Melkoinen harha, jolla vain laitetaan Suomen vähävaraiset polvilleen.

Rakentamisen taso laskee Suomessa kuin se kuuluisa lehmän häntä! Mistä uusia osaajia alalle? — Raksalla raatava

Ihmiset tyhmentyvät jatkuvasti. Mitä syödään ja juodaan sekä valvotaan erinäisten ruutujen ääressä, mädättää aivot. Aikuiset ovat isoja lapsia, huomionkipeitä ja kärsimättömiä ilman empatiakykyä.

Vaaleihin vaikuttaminen on kiellettyä — paitsi Venäjän vaaleihin. Venäjän nykyhallinnon kaatamis-/parjauskampanjaa pyörittävät kymmenet tuhannet USA:n ja EU:n mediatalojen trollitoimittajat. Tällä sotaan valmistavalla propagandalla pyritään ali-ihmistämään Putin ja muokkaamaan oman maan kansalaisten mielipide Nato-yhteensopivaksi niin, että konflikti kun konflikti on aina Venäjän syy.

Kehitysmaiden sekä Kiinan, Intian, Indonesian ym. väkirikkaiden maiden pitää osallistua ilmastotalkoisiin estämällä väestönsä raju kasvu.

Hyvä kolumni Issulta. 3 lapsen äitinä en ymmärrä isovanhempia kuppaavia ikätovereita mitenkään. Jos teette kakaroita, koittakaa vaan jaksaa ja tehdä omanlaiset joulut ja muut.

Pitäisikö lakata puhumasta vanhusten eläkepommista? Kelalta täyttä kansaneläkettä saavien alle 40-vuotiaiden määrä on kaksi kertaa suurempi kuin yli 70-vuotiaiden.

Onko nykyisen hiekoitussoran takana kenkäkauppiaiden, rengasvalmistajien ja eläinlääkäreiden salaliitto? Vanhanmallinen sora takaisin!

Olisiko LVI-alalla peiliin katsomisen paikka? Putket kyllä uusitaan, mutta jos ilmastointi tökkii, niin vuokrataan kontteja.

Hyvä kirjoitus Issu Huoviselta. Kyllä varmaan iäkäs mummo ja vaarikin haluaisivat joskus päästä valmiiseen joulupöytään, vaikka siellä mummolassa. Tämä jouluvouhotus on kyllä stressin paikka monelle kiireettömään elämiseen tottuneelle mummolle ja vaarille. Moni varmaan huokaa, että onneksi joulu on vain kerran vuodessa!

Vahinko, että Kuusisen kalakauppa -asia äityi arvovaltakysymykseksi, josta kukaan ei hyödy. Olisi odottanut ja suorastaan velvoittanut, että vahvempi osapuoli helposti olisi löytänyt kaikkia osapuolia tyydyttävän ja rakentavan ratkaisun.

Hienon jouluaattotilaisuuden organisoija sanoi radiohaastattelussa pariin otteeseen "tämä on aivan älytöntä" — siis asian hyvä eteneminen. Näinkö sekaisin jo ollaan sanojen merkityksistä? Mieletön juttu.

Lehden takasivu on tosi hyvä paikka TV:n suorille urheiluohjelmille. Helppo seurata. — Lehden tilaaja, urheilun seuraaja

Ajelen valtamerilaivalla Kolumbiaan, yksin. Hakemaan litiumia. Poltan kannella sätkän, ilman filtteriä, karistan taskuun. Naapuri vaihtaa ökymersun sähköiseen Teslaan. Kotona paikkaan armeijan vanhan fillarin kumin, uudesta pitäisi maksaa kierrätysmaksu. Hymyilen, tein ekoteon. — Joulumieli

Kotka on menettänyt yhden tärkeimmistä "diakoneista", joka toi monelle pyyteettömästi avun ahdingossa. — Yksi avun saaneista

Luetuimmat