Tekstarit: Kouvola näkyy vievän kaiken, radan Porvoosta Kouvolaan, maakuntahallinnon, käräjäoikeuden ja Kymsoten

Persujen poliittinen kupla: vihapuheita lietsotaan somessa muka sananvapautena.

Eikö mopoilua ja moottoripyörällä ajoa kaupungin keskustassa öisin voi ihan vaan kieltää? Yhdelläkään mopoilijalla ei ole asiallista asiaa toimitettavanaan keskustassa yörauhan aikaan. Sinne tullaan vain pitämään mahdollisimman huomiota herättävää meteliä ja polttamaan kumia.

Onhan tuo Haminan suurlippu tankoineen komeaa katseltavaa. Siitä ei kukaan ole eri mieltä. Mutta se rahoitus, tiedottaminen ja hankintaan liittyvät epäselvyydet aiheuttavat paljonkin närää. Onko parempaa tulossa? – Veroprosenttia ei sitten nosteta

Lehden puffin mukaan laivabongareilla on onnenpäivä, kun Kantasatamaan saapuu ihmeellinen luksusjahti. Ei ollut onnenpäivää, kun satama oli tiukasti suljettu. Mitä järkeä tässä on?

Aivan mahtavaa, koulukiusaajat poliisille. Vielä kun itse kiusattu ei joutuisi vaihtamaan koulua ja kavereita, niin hienosti hoidettu!

Hannu Eklundin kirjoituksesta "Myös Suomi kävi pyhää sotaa". Suomella, jos millään maalla, oli selkeä ja hyväksyttävä tavoite sodissa: Itsenäisyys suurvallan uhatessa. Neuvostoliitto oli mestari esittämään syitä sotiinsa, esimerkiksi "Suomen vapauttaminen fasismista".Tarvitsivat lisäresursseja varmistamaan tavoitteittensa toteutumista.– Timppa

Kerrankin EU tekee oikean päätöksen kieltäessään kevytautot. Siinä säilyy monen nuoren henki, mitä ei monissa instansseissa haluta ymmärtää.

Julkisen hallinnon kustannukset saatava alas joko palkkoja alentamalla taikka väkeä vähentämällä. Laitetaan *herran nappulat" kirjoitupöydän takaa tuottaviin töihin vientiteollisuuteen.

Miksi Suomeen ei tuoda hoitajia Thaimaasta, Filippiineiltä tai Ukrainasta? ihmisystävällistä työvoimaa, joka ei ime kuntataloutta kuralle. Rajat auki työvoimalle, please.

Rantarata ja pian. Kouvola näkyy vievän kaiken, radan Porvoosta Kouvolaan, maakuntahallinnon, käräjäoikeuden ja Kymsoten. Kymsotessa tulisi jokaisella kunnalla olla yhtä monta edustajaa, se olisi demokratiaa. Helikopterin paikka ainut oikea. Kotkalaiset eduskunnassa eivät osaa mitään muuta kuin nostaa kovaa palkkiota.