Tekstarit: Demarit suostuivat valtaan päästäkseen kaikkiin hallitusneuvotteluissa mukana olleiden keskustan ja RKP:n vaatimuksiin

Sirpa Paateron varaan ei rantarataa voi laskea. Mitään todellista ei ole saanut Kotkalle. Aikaa ja mahdollisuuksia on ollut monta vuotta.

Donald Trump konsultoimaan Maria Ohisaloa. Loppuu vatulointi maahanmuuttoasioissa, ja saadaan laittomuus loppumaan. Bravo, Donald. Olet isänmaallinen pressa.

Hammashoidon palvelubussissa on ideaa. Lääkärin hammastarkastus ja hoitajan tekemä hammaskiven poisto. Sillä pääsee hyvin alkuun. – Hilja

Demarit suostuivat valtaan päästäkseen kaikkiin hallitusneuvotteluissa mukana olleiden keskustan ja RKP:n vaatimuksiin.

Mikä tämän maan tuomareita vaivaa? Viisivuotiaan raiskaaja päästetään vapaaksi, 13-vuotiaan joukkoraiskaukseen useita kertoja osallistunut saa kolme vuotta vankeutta! Hävettää olla suomalainen!

Kymsoten sairaalainvestointien kustannusten nousu on liian hurja aiheutuakseen kustannusten noususta. Voisiko olla päättäjien talousosaaminen syynä? Eikö niitä tarkistettu, kun viimeinen suuri urakka alkoi? Kunnissa käy usein näin, miksihän?

Onko Karhulan sairaalan vuodepaikkojen vähentäminen viisasta? Vanhukset ja sairaat siirretään yksinäisyyteen kotiin niin sanotusti pärjäämään. Kotisairaanhoidon ja kotipalvelun toimimattomuus järkyttävänä esimerkkinä näkyy muissa suurissa kaupungeissa. Sitten sanotaan täällä taas: suunnitelmat eivät toimineet!

On se kiva, kun mamin pikku mussut päristävät mopoilla yöt läpeensä, ettei nukkuminen ole mitenkään mahdollista ikkuna auki. Jotkut vielä yrittävät nousta aamuisin töihin.

Ei nyt ihan joka sorsaa tarvitse pelastaa. Luonnon kiertokulussa sen kyllä joku nälissään syö! Kohta varmaan mato-ongella saadut ahvenetkin on suojeltava, etteivät lokit nappaa parempiin suihin. Kaupungin kassa ammottaa tyhjyyttään suojelusta!

Alkukesän öinä Oulussa poliisi tarkisti 135 mopoa alueilla, mistä oli tullut valvontapyyntöjä. Näistä 57 määrättiin katsastukseen. Miksi Kotkassa ei toimita samoin? Yöllisen moporallin ansiosta alkaa terveys ja hermot mennä. – Unettomat yöt Länsi-Kotkassa

Karhulalaisesta vaateliikkeestä on poistettu peili kuulemma sen vuoksi, kun se oli omistajien mielestä ruma. Meille ostaville asiakkaille se oli kuitenkin tärkeä, kun sovitamme vaatteita. Liikkeen sivulta vaatteiden keskeltä löytyi yksi peili sentään.