Tekstarit: Jos sote on samaa kuin Kymsoten harjoittama politiikka 1.1. lähtien, niin kiitos, mutta ei kiitos! Vie ainakin vanhuksilta tuhkatkin pesästä

Hienoa kaupungin päättäjät, saitte taas seitsemän työtöntä keilahallilta. Keilahallin työntekijät lukivat kohtalonsa lehdestä. Ette taaskaan kajonneet omaan pesäänne, suojatyöpaikat säilyivät. Tervetuloa yrittäjät keilahallille. – Yksi keilaaja

Vieläköhän Toyotan rahoittajilla riittää huumori Latvalan koheltamiselle, jopa Meek keräsi pisteitä tallille Ruotsista, jonka piti olla Latvalan ralli.

10 vuotta vanhassa Toyotassa on kahdeksan airbagia, abs-jarrut, luistonestojärjestelmä, navigaattori, ajotietokone, ja se on edelleen luotettava ja huoleton vm.- 2009 auto. Ihan hyvä nuoren ensimmäiseksi autoksi.

Onko linja-autoissa etuovesta poistuminen totaalisen kiellettyä vai onko kuljettajalla järjen käyttö sallittua. Isä kahden pienen kanssa istuutui etupenkille. Ajattelin hyvä, pääsevät turvallisesti ulos. Pois jäädessä asettuvat etuovelle ja kuski pitää oven tiukasti kiinni. Sitten marssimaan keskiovelle kahden 3–4-vuotiaiden kanssa.

Päiväajovaloilla ajaminen uudella autoilla, jossa eivät ole takavalot päällä hämärässä, sateella tai sumussa on liikenteen vaarantamista. Valojen käyttöohjeet yleensä käyttöohjekirjassa. – Kannattaa lukea muutenkin.

Jos sote on samaa kuin Kymsoten harjoittama politiikka 1.1. lähtien, niin kiitos, mutta ei kiitos! Vie ainakin vanhuksilta tuhkatkin pesästä.

Mikä nyt mättää? Juha Sipilän (kesk.) hallitus on toteuttanut hallitusohjelmansa tavoitteet, jopa yli odotusten. Nuorten syrjäytyminenkin on kääntynyt laskuun tämän hallituksen aikana. Ollaan hyvän kasvun tiellä. Kuitenkin oppositiosta esitetään jatkuvasti epäluottamusta hallituksen toiminnalle.

Ne monet kaupungin "vastuulliset" työntekijät unohtavat, että kaupunkilaiset ovat heidän työnantajansa. – Mäntti

Nyt jos Haminan kaupunki torppaa kyläkoulujen jatkon, niin on entistä selvempi merkki poliittisesta pelistä, ei kustannusten säästöistä tai oppilaiden eduista. – Jo riittää politikointi perusarvoilla

Toivottavasti Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö pitää rantaradan ja Luumäki–Kotka-oikoradan puolta. – AP